سرمایه گذاری انگلیس، روی حمل و نقل خودمختار
به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، به نقل از «engadget»؛ در حال حاضر کشورهای بسیاری مانند: چین، آمریکا و ژاپن، به منظور توسعه فناوری خودروهای بی راننده سرمایه گذاری گسترده ای در این زمینه انجام داده اند. مقامات کشور انگلیس نیز به تازگی اعلام کردند که قصد دارند تا سال 2021 این وسایل نقلیه را در بخش حمل و نقل عمومی به کار گیرند.
چشم انداز یادشده شامل اتوبوس های خودمختار در اسکاتلند و تاکسی های بی راننده در چندین شهر انگلیس خواهد بود. به علاوه برای دستیابی به این هدف، دولت 33 میلیون دلار در فناوری مذکور سرمایه گذاری می کند.
اولین اتوبوس های خودمختار اسکاتلند، قادر هستند در هر هفته، 10 هزار سفر را بین فیفا و ادینبورگ انجام دهند. این بخش از پروژه، 5.6 میلیون از بودجه ی یاد شده را به خود اختصاص خواهد داد. همچنین ابتدا چندین راننده در اتوبوس حضور خواهند داشت تا روی عملکرد آنها نظارت داشته و آزمایش های لازم را انجام دهند. در این مدت، وظایف خودمختاری محدود خواهند بود. هر اتوبوس می تواند تا 42 مسافر را با خود حمل و فاصله ای معادل 22 کیلومتر را در هر 20 دقیقه طی کند.
در لندن شرکت خصوصی ادیسون لی (Addison Lee) با پشتیبانی دولت، روی توسعه ی تاکسی های بی راننده فعالیت می کند. هدف از این کار، آزمایش این وسایل نقلیه در گرینویچ است تا بتوان پوشش کاملی را در سال 2021 ایجاد کرد. این شرکت، هم اکنون روی نرم افزاری به نام «Oxbotica» کار می کند؛ تا نقشه ی جاده ی عمومی درون پایتخت را به صورت دیجیتالی به نمایش بگذارد. این اقدامات، به منظور رقابت با اوبر (Uber) و از سر گرفته شدن آزمایش خودروهای بی راننده آنها انجام می شود.
شرکت جگوار لندرور (Jaguar Land Rover) نیز در آینده ی نزدیک، طرحی را با استفاده از 6 خودروی بی راننده لندرور دیسکاوری راه اندازی خواهد کرد. جزئیات سرمایه گذاری نامشخص بوده؛ اما این شرکت هم اکنون آزمایش پارک نیمه مستقل خودروها را در پارکینگ های عمومی آغاز کرده است.