about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

شرکت امنیت سایبری اسرائیلی «Cymulate» مبلغ 70 میلیون دلار در سری چهارم سرمایه‌گذاری دریافت می‌کند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ «Cymulate»، یک شرکت امنیت سایبری اسرائیلی مستقر در ایالات متحده، مبلغ 70 میلیون دلار در دور چهارم سرمایه‌گذاری به رهبری «One Peak»، سرمایه‌گذار فعلی سهام رشد، جمع‌آوری کرد.

شرکت‌های «Susquehanna Growth Equity»، «Vertex Ventures Israel»، «Vertex Growth» و «Dell Technologies Capital» به وان‌پیک پیوستند.

Cymulate در بیانیه‌ای اعلام کرد که این دور سرمایه‌گذاری یکی از بزرگ‌ترین‌ها برای فروشندگان تست‌های امنیتی مداوم است و بودجه جمع‌آوری شده تا به امروز را 2 برابر کرده و به 141 میلیون دلار رسانده است.

این استارت‌آپ اسرائیلی توضیح داد که از سرمایه تازه برای گسترش قابلیت‌های فناوری خود و تسریع رشد جهانی خود استفاده خواهد کرد.

شرکت ادعا کرد که درآمد سالانه خود را در سال 2021 بیش از 2 برابر کرده و تنها در آمریکای شمالی بیش از 200 درصد رشد داشته است. Cymulate بیش از 500 مشتری در سراسر جهان، از جمله شرکت‌های «Fortune 500» و شرکای راهبردی مانند «Optiv» و ویپرو (Wipro) دارد. استارت‌آپ امنیت سایبری تا پایان سال جاری قصد دارد کارکنان خود را تا 75 درصد افزایش دهد.

علاوه بر بودجه سری چهارم سرمایه‌گذاری، Cymulate همچنین اخیراً 2 انتصاب اجرایی در سطح C را برای تقویت رهبری شرکت اعلام کرد. ماریا ماستاکاس (Maria Mastakas) را به عنوان مدیر عملیاتی و کارولین کراندال (Carolyn Crandall) را به عنوان مدیر بازاریابی و مدیر ارشد امنیتی منصوب کرد.

One Peak یک شرکت سهامی رشد است که در شرکت‌های فناوری در مرحله افزایش مقیاس، سرمایه‌گذاری می‌کند. علاوه بر Cymulate، One Peak در «Neo4j»، «DocPlanner»، «Spryker Systems»، «PandaDoc»، «Keepit»، «Paysend»، «Ardoq»، «Quentic»، «HighQ»، کوپل (Coople)، «DataGuard» و «Brightflag» سرمایه‌گذاری کرده است.

دیوید کلاین (David Klein)، شریک مدیریت One Peak، گفت :

«مدیریت وضعیت سایبری و اعتبارسنجی مستمر امنیتی در پاسخ به هجوم باج‌افزار و جنگ سایبری برای مشاغل در طیف‌های مختلف، به طور چشمگیری محبوبیت خود را افزایش داده است. Cymulate پیشرو آشکار در این بخش است و ما مشتاقانه منتظر ادامه حمایت از شرکت در تسریع بیشتر مسیر رشد قوی خود هستیم.»

منبع:

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.