about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

یک استارت‌آپ اسرائیلی سرمایه‌گذاری به ارزش 5 میلیون دلار در پلتفرم رمزنگاری خود جمع‌آوری کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ «Hub Security»، استارت‌آپ اسرائیلی واقع در تل‌آویو، توسعه دهنده پلتفرم نرم‌افزار و سخت‌افزار برای عملیات‌های رمزگذاری اعلام کرد که در دور اول سرمایه‌گذاری به هدایت «AXA Ventures» مبلغ 5 میلیون دلار جمع‌آوری کرده است. «OurCrowd»، پلتفرم سرمایه‌گذاری جمعی نیز در این دور شرکت کرده است.

این استارت‌آپ همانند بسیاری شرکت‌ها قصد دارد در دور اول از سرمایه‌گذاری برای گسترش پیشنهادات فناوری و تیم خود استفاده کند. Hub Security در حوزه سخت‌افزاری در حال ساختن هر دو ماژول نسبتاً استاندارد امنیت سخت‌افزاری (HSM) به کمک آرایه گیت‌های قابل برنامه‌ریزی برای تسریع فرآیندهای مختلف و ایجاد جدایی فیزیکی بین بخشی از دستگاه است که رمزها را در اختیار دارد.

استارت‎‌آپ همچنین در حال ساخت یک «mini-HSM» است که در اصل یک کیف پول سخت‌افزاری کوچک با یک فایروال درونی، یک شیلد «EMI» و کیس مقاوم در برابر دستکاری است. در قسمت نرم‌افزاری، شرکت ابزاری را برای مدیریت جریان کار مجوز و امضا و همچنین ابزاری مبتنی بر یادگیری ماشینی ارائه می‌دهد که برای پیش‌بینی حمله سایبری روی سیستم طراحی شده است.

اکثر اعضای تیم سرمایه‌گذاری Hub Security مانند بسیاری شرکت‌های امنیت سایبری کار خود را در واحد 8200 ارتش اسرائیل شروع کرد. این تیم، شرکت را در سال 2017 تأسیس کرد، اما آندره لارمنکو (Andrey Iaremenko)، مدیر ارشد فناوری کار روی مشکل را چندین سال پیش آغاز کرده بود. ایال موشه (Eyal Moshe)، مدیرعامل و مؤسس استارت‌آپ اسرائیلی گفت :

«لارمنکو تلاش می‌کرد تا راهی برای یافتن اسرار غیرنظامی کشف کند، هر چیزی که نیاز به منابع زیادی نداشته باشد، نسبتاً ارزان به راحتی قابل حمل باشد.»

در روزهای اولیه، شرکت روی بازاریابی در بازار بلاک‌چین تمرکز بیشتری داشت؛ اما به گفته موشه، از آن زمان به بعد مسیر تغییر کرده است. وی افزود که چشم‌انداز تغییر نکرد؛ بلکه تمرکز و نحوه استقرار تغییر کرده است.

مدیرعامل Hub Security اظهار داشت :

«من فکر می‌کنم اخیراً نحوه درک بازاریابی همزمان با درک افزایش ارزش مشتریان ابری بدون مقدمه‌چینی تغییر کرده است.»

امروز تمرکز این استارت‌آپ روی همکاری با شرکت‌های فین‌تک و ابری است. این شرکت در حال حاضر با آزمایشگاه «Lyve» در تل‌آویو زیرمجموعه «Seagate Technology» همکاری راهبردی دارد و بر همکاری با شرکت‌های محلی فعال در زمینه راه‌حل‌های جدید برای مدیریت اگزایاب داده‌ها تمرکز کرده است.

موشه رینز (Moshe Raines)، شریک OurCrowd و مدیریت «Labs/02» در این خصوص توضیح داد :

«من در 12 ماه گذشته به دنبال یک شرکت پلتفرم «HSM» با تعریف نرم‌افزاری بودم و پس از آشنایی با Hub Security و آگاهی از  پیشنهادات بی‌نظیر آنها بسیار خوشحال شدم. ما برای شراکت و سرمایه‌گذاری خیلی زود به توافق رسیدیم.»

این سرمایه‌گذاری تقریباً در زمان شیوع گسترده بیماری کووید-19 در اراضی اشغالی صورت گرفت.

منبع:

تازه ترین ها
کنیا
1405/07/20 - 16:10- آفریقا

کنیا کانون جدید حملات سایبری در آفریقا

کنیا در میان کشورهای منطقه اروپا، خاورمیانه و آفریقا، با بیشترین حملات سایبری، قرار دارد؛

اجرای محدودیت سنی ترکیه برای رسانه‌های اجتماعی از ماه نوامبر

ترکیه از ماه نوامبر دسترسی کودکان زیر ۱۵ سال به رسانه‌های اجتماعی را ممنوع می‌کند.

ممنوعیت دسترسی کودکان فیلیپینی به رسانه‌های اجتماعی

مجلس نمایندگان فیلیپین لایحه محدودکردن دسترسی افراد زیر سن قانونی به رسانه‌های اجتماعی را تصویب کرد.