about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

استارت‌آپ اسرائیلی «SuperCom» مبلغ 5 میلیون دلار سرمایه جمع‌آوری کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ «SuperCom»، شرکت متخصص شناسایی، نظارت و راهکارهای امنیتی دیجیتال اعلام کرد مبلغ 5 میلیون دلار سرمایه جمع‌آوری کرده است. این بودجه برای حمایت از رشد شرکت استفاده خواهد شد.

در عوض درآمد 5 میلیون دلاری، SuperCom یک سفته 2 ساله بدون وثیقه به یک سرمایه‌‎گذار شرکتی داد. سفته دارای 5 درصد کوپن سالانه و افزایش داخلی مانده سفته به میزان 5 درصد هر 6 ماه برای هر قسمت از سفته که قبل از سررسید پرداخت نشده است. کلیه اصل و سود تعلق گرفته در سررسید به‌صورت تک پرداخت باید باشد و شرکت حق دارد پیش پرداخت هر قسمت از سفته را در هر زمان بدون جریمه پیش پرداخت انجام دهد. علاوه بر این، در هر زمان و پس از 12 ماه این امکان وجود دارد که کلیه یا بخشی از سفته را با استفاده از سهام عادی آن، مشروط به رعایت برخی شرایط، پرداخت کند.

اوردان ترابلسی (Ordan Trabelsi)، مدیرعاملSuperCom  گفت :

«ما خوشحالیم که این سرمایه را با هدف تأکید بر پشتیبانی از رشد در آینده تأمین کردیم. پیروزی‌های متعدد در مناقصات دولتی باعث ایجاد رقابت و فن‌آوری اختصاصی باعث معرفی توانایی‌های جدید و عملکرد برتر و نیاز روزافزون کشورها به استفاده از نظارت الکترونیکی و فناوری امنیت سایبری باعث ایجاد فرصتی در راستای افزایش و رشد سهم ما در بازار می‌شود.»

ترابلسی خاطرنشان کرد :

«ما معتقدیم که ماندن در خط مقدم نوآوری فناوری و همچنین ادامه رشد ردپای جهانی ما با استقرار بیشتر پروژه‌ها در مناطق جغرافیایی بیشتر، امری ضروری است. این بودجه به ما کمک می‌کند تا سرمایه اولیه مورد نیاز برای پشتیبانی از استقرار پروژه‌های جدید را تأمین کنیم و به رشد خود ادامه دهیم. علاوه بر این، ما قصد داریم به سرمایه‌گذاری در بخش تحقیق و توسعه و سرمایه‌گذاری در فروش و بازاریابی برای دستیابی به مشتریان بیشتر، ضمن ارائه خدمات استثنایی و مدیریت پروژه به مشتریان فعلی، ادامه دهیم. و به نوبه خود، انتظار داریم که علاوه بر بقا، در آینده رشد روندهای درآمد مکرر با حاشیه بالا نیز داشته باشیم.»

منبع:

تازه ترین ها

ممنوعیت رسانه‌های اجتماعی برای کودکان زیر ۱۵ سال در یونان

یونان ممنوعیت استفاده از رسانه‌های اجتماعی را برای کودکان زیر ۱۵ سال تصویب کرد.

تقلای
1405/08/02 - 14:37- آسیا

تقلای امارات برای پیشبرد دفاع سایبری باوجود شکاف‌های نظارتی

شرکت امنیت سایبری سیسکو اعلام کرد که پیشرفت دفاع سایبری در امارات وجود دارد، اما همچنان شکاف‌هایی در زمینه دید و هماهنگی دیده می‌شود.

همکاری
1405/08/02 - 14:33- هوش مصنوعي

همکاری اوپن‌ای‌آی و مؤسسه نَسک لهستان در زمینه ایمنی هوش مصنوعی

شرکت اوپن‌ای‌آی و مؤسسه ملی تحقیقات نَسک لهستان در زمینه پژوهش‌های ایمنی هوش مصنوعی با یکدیگر همکاری می‌کنند.