about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

وزارت انرژی ایالات متحده از سرمایه‌گذاری 37 میلیون دلاری در زمینه هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی خبر داد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ وزارت انرژی ایالات متحده (DOE)، در ماه اوت امسال سرمایه‌گذاری 37 میلیون دلاری برای تحقیق و توسعه در روش‌های هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی برای رسیدگی به داده‌ها و عملیات‌ها در تأسیسات کاربر علمی این سازمان را اعلام کرد.

کریس فال (Chris Fall)، مدیر دفتر علوم وزارت انرژی ایالات متحده گفت :

«هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی پتانسیل تغییر برخی رشته‌های علمی و ایجاد تحول در آزمایش‌ها و عملکردها در امکانات کاربر در سال‌های آتی را دارند. این بودجه کمک خواهد کرد که آمریکا همچنان به عنوان یک پیشرو در زمینه این فناوری‌های مهم برای علوم باقی بماند.»

7 آزمایشگاه ملی وزارت انرژی آمریکا در مجموع 14 پروژه با هدف اتوماسیون عملیات‌های تأسیسات و مدیریت مدل‌سازی، کسب، استخراج و تجزیه و تحلیل داده‌ها برای تفسیر نتایج تجربی را رهبری خواهد کرد. این پروژه‌ها شامل منابع بزرگ اشعه ایکس، منابع پراکندگی نوترون، شتاب دهنده‌های ذرات و مراکز تحقیقات علوم نانو هستند.

پروژه‌ها به‌وسیله 3 دفتر برنامه در دفتر علوم وزارت انرژی آمریکا : علوم پایه انرژی، فیزیک انرژی بالا و فیزیک هسته‌ای، پشتیبانی می‌شوند. جوایز مربوطه پس از بررسی از سوی آزمایشگاه ملی وزارت انرژی ایالات متحده انتخاب شدند. بودجه برنامه‌ریزی شده بالغ بر 37 میلیون دلار در طول 3 سال، 11 میلیون دلار در سال مالی 2020 و بودجه خارجی پیش‌بینی شده در تخصیص کنگره است.

لیست کامل جوایز را می‌توانید تحت عنوان «موارد جدید» در صفحه اصلی 3 دفتر برنامه ذکر شده در بالا مشاهده کنید.

منبع:

تازه ترین ها
کاهش
1403/12/07 - 07:55- آفریقا

کاهش تهدیدات سایبری در کنیا با همکاری شرکت‌های مخابراتی

وزارت اطلاعات، ارتباطات و اقتصاد دیجیتال کنیا اعلام کرد که این کشور متعهد به همکاری با شرکت‌های محلی و بین‌المللی مخابرات برای کاهش تهدیدات سایبری شده است.

فعالیت
1403/12/07 - 07:53- آسیا

فعالیت 2000 هندی در کمپ‌های جرایم سایبری میانمار

کارشناسان اعلام کردند که حدود 2000 هندی در کمپ‌های جرایم سایبری میانمار کار می‌کنند که بسیاری از آنها با پیشنهادهای شغلی جعلی فریب خورده بودند.

مواجهه
1403/12/07 - 07:50- آسیب پذیری

مواجهه شبکه‌های پاکستانی با تهدیدات امنیتی وی‌پی‌ان

تیم ملی واکنش اضطراری سایبری پاکستان اعلام کرد که شبکه‌های پاکستانی با تهدیدات امنیتی وی‌پی‌ان مواجه هستند.