about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

استارت‌آپ امنیت سایبری اسرائیلی مبلغ 31 میلیون دلار جمع‌آوری کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ «Morphisec»، شرکت امنیت سایبری اسرائیلی در بیانیه‌ای از جمع‌آوری مبلغ 31 میلیون دلار برای راه‌حل خودکار سایبری خود خبر داد.

این شرکت ادعا کرد که راه‌حل خودکار می‌تواند راهی مؤثر برای شرکت‌ها در محافظت از کار آنلاین خود در زمانی ضروری است، باشد، زیرا بسیاری از کارکنان به علت بیماری همه‌گیر کووید-19 مشغول دورکاری هستند. این شرکت وعده داد که از مشتریان بدون نیاز به تیم‌های امنیتی اختصاصی برای پاسخگویی به حملات و بررسی آنها، به جای توقف خودکار خطرناک‌ترین حملات، دفاع کند.

کارشناسان معتقدند که فناوری اختصاصی Morphisec به جای تلاش برای اصلاح پس از حملات، آنها را به طور قطعی و به صورت خودکار، بدون نیاز به دانش نوع تهدید یا نظارت دستی، متوقف می‌کند.

محصول این شرکت اسرائیلی موسوم به «Guard Morphisec»، آنتی ویروس‌های سنتی را با قدرت حفاظت Morphisec در برابر باج‌افزار، بدافزار و نرم‌افزارهای مخرب ترکیب می‌کند.

بودجه حاصل از سرمایه‌گذاری در این دور به رهبری «JVP» و سایر سرمایه‌گذاران موجود مانند «Orange» و شرکای سرمایه‌گذاری «Deutsche Telekom» به دست می‌آید و برای استخدام کارکنان بیشتر در اراضی اشغالی و ایالات متحده استفاده خواهد شد.

یائوف ترویا (Yoav Tzruya)، شریک اصلی JVP گفت :

«امروزه سازمان‌ها به دنبال تسکین اثربخشی کم، هزینه‌های بالا، مجموعه راه‌حل‌های غیر قطعی، مؤثر بر عملکرد و چالش‌برانگیز علمی مانند «EDR»ها، رویکردهای رفتاری و مبتنی بر امضا، هستند. این نتیجه عدم اطمینان و هزینه بالا است و در محیط‌های «WFH» و ابری دشوار است. رویکرد منحصر به فرد Morphisec، ارزش قابل اندازه‌گیری، قطعی و کم هزینه را با حفاظت به بهترین شیوه فراهم و به سازمان‌های توزیع شده خدمت می‌کند و اجازه مهاجرت ابر بدون ریسک را می‌دهد.»

استیو بِنِت (Steve Bennett)، مدیر عامل سابق سیمانتک (Symantec) و رئیس جدید هیئت مدیره Morphisec در این خصوص اظهار داشت :

«Morphisec مهم‌ترین نوآوری را برای پیشگیری از بازار دیده شده در 10 سال گذشته به ارمغان آورده است. من هرگز یک شرکت امنیتی سایبری را ندیدم که ارزش زیادی برای مشتریان متوسط ​​قائل شده باشد.»

منبع:

تازه ترین ها
برنامه
1405/06/05 - 21:59- آسیا

برنامه آموزشی دولت دیجیتال در جنوب شرقی آسیا

اتحادیه بین‌المللی مخابرات آموزش دولت دیجیتال را در جنوب شرقی آسیا آغاز کرد.

ابتکار
1405/06/05 - 21:09- آمریکا

ابتکار رباتیک جدید برای عملیات نظارتی و لجستیکی ارتش کانادا

کانادا تحت طرح مینِروا ابتکار رباتیک جدیدی را برای ارتش خود در نظر گرفته است.

افزایش
1405/06/05 - 15:55- اروپا

افزایش سخنان تبعیض‌آمیز آنلاین در اسپانیا پس از بحران سئوتا

سخنان تبعیض‌آمیز آنلاین در اسپانیا پس از بحران مهاجران در سئوتا افزایش‌یافته است.