about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

حمله
1405/05/20 - 15:30- جنگ سایبری

حمله سایبری به زیرساخت آب مینه‌سوتا

بررسی قرائن نشان می‌دهد عامل حمله اسرائیل است و سناریوی ایران فاقد وجاهت منطقی است

اینتل 25 میلیارد دلار دیگر در اراضی اشغالی سرمایه‌گذاری می‌کند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی اعلام کرد که اینتل 25 میلیارد دلار در تأسیسات تولید نیمه هادی در اراضی اشغالی سرمایه‌گذاری خواهد کرد.

نتانیاهو در پست تلگرامی گفت :

«من یک دستاورد بزرگ برای اقتصاد اسرائیل، 90 میلیارد شِکِل، بزرگ‌ترین سرمایه‌گذاری یک شرکت بین‌المللی تا کنون در اسرائیل را تبریک می‌گویم!»

به گفته وزارت دارایی اسرائیل، این کارخانه در شهر کریات گات (Kiryat Gat) قرار دارد و قرار است در سال 2027 افتتاح شود و حداقل تا سال 2035 فعالیت کند. اینتل نرخ مالیاتی 7.5 درصدی افزایش یافته از 5 درصد را پرداخت خواهد کرد، اما همچنین کمکی به ارزش 12.8 درصد از کل سرمایه‌گذاری را به شرط رعایت تعهدات چیپزیلا دریافت خواهد کرد.

حضور اینتل در سرززمین‌های اشغالی در سال 1974 آغاز و از آن زمان این سازنده تراشه به کارفرما و صادرکننده بخش خصوصی این منطقه تبدیل شد. حدود 12 هزار نفر از 120 هزار کارمند جهانی آن در اراضی اشغالی در حیفا، اورشلیم، پتاچ تیکوا و کریات گات مستقر هستند. براساس گزارش اینتل، صادرات اسرائیل به ارزش 8.7 میلیارد دلار، 1.75 درصد از تولید ناخالص داخلی آن را تشکیل می‌دهد.

وب سایت چیپزیلا اعلام کرد که 2 فعالیت اصلی اینتل در اسرائیل توسعه و تولید است. اینتل از این کارخانه در شهر کریات گات به عنوان پیشرفته‌ترین مرکز تولیدی خود یاد کرد.

یکی از سخنگویان اینتل اظهار داشت :

«اسرائیل یک مرکز جهانی استعدادها و نوآوری های فنی و یکی از مراکز تولید و تحقیق و توسعه جهانی اینتل است. از زمان تأسیس اینتل در سال 1974، اینتل اسرائیل نقش مهمی در موفقیت جهانی اینتل ایفا کرده است. قصد ما برای گسترش ظرفیت تولید در اسرائیل ناشی از تعهد ما به برآوردن نیازهای تولید در آینده و حمایت از راهبرد «IDM 2.0» اینتل است و ما از حمایت مستمر دولت اسرائیل قدردانی می‌کنیم.»

ساوت چاینا مورنینگ پست (SCMP) متعلق به علی بابا گزارش داد که سرمایه‌گذاری جدید برای «ساخت ویفر» خواهد بود.

کارخانه موجود «Fab 28» تراشه‌های فرآیندی 7 نانومتری را تولید می‌کند. Fab 38 که قرار است در سال 2024 افتتاح شود، تراشه‌های 5 نانومتری را با استفاده از لیتوگرافی EUV تولید می‌کند.

طبق گزارش ساوت چاینا مورنینگ پست و وال استریت ژورنال، سرمایه‌گذاری 25 میلیارد دلاری شامل 10 میلیارد دلار است که قبلاً در سال 2021 برای Fab 38 در حال ساخت اعلام شده بود.

نتانیاهو این سرمایه‌گذاری را به عنوان اعتماد به اقتصاد اسرائیل در تضاد کامل با تمام گزارش‌های نادرست علیه [اسرائیل] توصیف کرد.

کارشناسان معتقدند که این گسترش بیشتر به تنوع بخشیدن به تولید نیمه هادی‌ها کمک می‌کند، اما زمانی رخ می‌دهد که بسیاری نگران سرمایه‌گذاری در فلسطین اشغالی هستند؛ رژیم صهیونیستی اعتراضاتی را در مورد بازنگری قضایی در ژانویه امسال تجربه کرده است. رهبران فناوری در آن جنبش اعتراضی برجسته بودند و پیشنهاد کردند که بازنگری قضایی، که به عقیده آنها باعث می‌شود قضات از دولت کمتر مستقل شوند، می‌تواند سرمایه‌گذاران فناوری را منصرف کند. با سرمایه‌گذاری 25 میلیارد دلاری، این استدلال اکنون ضعیف‌تر به نظر می‌رسد.

اسرائیل همچنین در مورد مسائل حقوق بشری مانند طرح اخیراً اعلام شده برای اجازه ساخت شهرک‌های توسعه‌یافته در کرانه باختری، با نگرانی و واکنش شدید مواجه است.

در کنار خبر گسترش سرمایه‌گذاری اینتل، نتانیاهو از توسعه میدان گازی دریایی غزه در سواحل این منطقه خبر داد.

وی همچنین مجمع محدودی از وزرا را برای بحث در مورد تهدیدات سایبری و هوش مصنوعی تشکیل داد.

نخست وزیر رژیم صهیونیستی مدعی شد :

«ما در حال حاضر شروع به پیشبرد مقررات در حوزه دفاع سایبری کرده‌ایم و دنیای هوش مصنوعی را که در حال افزایش است، ترکیب خواهیم کرد.»

منبع:

تازه ترین ها
شبیخون
1405/07/19 - 13:54- امنیت تلفن همراه

شبیخون بدافزارهای پیش‌نصب‌شده به دستگاه‌های اندروید ارزان‌قیمت

به گفته محققان، هزاران دستگاه اندروید ارزان با بدافزار از پیش نصب شده آلوده شدند.

عدم
1405/07/19 - 13:50- آمریکا

عدم آمادگی سازمان‌های فدرال آمریکا در مقابل خطرات امنیت سایبری

دفتر پاسخگویی دولت ایالات متحده هشدار داد که سازمان‌های فدرال برای خطرات امنیت سایبری ناشی از رایانه‌های کوانتومی آینده آماده نیستند.

تقویت
1405/07/19 - 12:34- هوش مصنوعي

تقویت نژادپرستی سیستماتیک توسط هوش مصنوعی

کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد هشدار داد که هوش مصنوعی می‌تواند نژادپرستی سیستماتیک را تقویت کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.