about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

برخی شرکت‌های امنیت سایبری در روسیه در نظر دارند 22 میلیارد روبل در حوزه امنیت سایبری سرمایه‌گذاری کنند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ شرکت امنیت سایبری روس‌تلکوم سولار (Rostelecom-Solar) در نظر دارد در قالب یک برنامه سرمایه‌گذاری 22 میلیارد روبل برای توسعه فناوری‌های حوزه امنیت سایبری تا سال 2025 سرمایه‌گذاری نماید. 

روس‌تلکوم‌سولار گزارش داد:

بودجه برای توسعه فناوری‌های نوآور در حوزه امنیت سایبری - سرمایه‌گذاری در استارت‌آپ‌های امیدوارکننده، شرکت‌های توسعه‌یافته و همچنین محصولات اختصاصی صرف خواهد شد.

شرکت روس‌‌تلکوم‌سولار به همراه بنیاد اسکولکوو (Skolkovo) طرحی نیز برای پشتیبانی از فناوری‌های پیشرفته حفاظت در برابر تهدیدات سایبری راه‌اندازی کرده‌اند. 

روس‌تلکوم‌سولار به‌عنوان مشاور از استارتاپ‌ها پشتیبانی کرده و خدمات کارشناسی فنی و تجاری، تجزیه‌وتحلیل بازار، کانال‌ها و فناوری‌های خود را در دسترس قرار خواهد داد. 

منبع:

تازه ترین ها
پیشنهاد
1405/06/23 - 09:27- آمریکا

پیشنهاد حمله آمریکا به مراکز هوش مصنوعی چین

یک مقام سابق امنیت ملی آمریکا پیشنهاد کرده است واشنگتن برای مقابله با احتمال دستیابی چین به هوش مصنوعی عمومی پیش از آمریکا، علاوه بر حملات سایبری، گزینه حمله فیزیکی به مراکز داده چین را نیز بررسی کند.

رشد
1405/06/23 - 09:21- امنیت زیرساخت

رشد بیمه سایبری در سنگاپور با کاهش هزینه پوشش

بازار بیمه سایبری در سنگاپور در حال گسترش است و همزمان با افزایش تقاضا، هزینه بیمه‌نامه‌ها نیز کاهش یافته است.

آزادی
1405/06/23 - 09:15- جنگ سایبری

آزادی آب‌ها و فضای مجازی در محاصره قدرت‌ها

نظم جهانی طی دهه‌های گذشته تا حد زیادی بر آزادی جابه‌جایی کالا، اطلاعات و انسان‌ها در چهار حوزه مشترک یعنی دریاها، آسمان، فضا و فضای سایبری استوار بوده است.