about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

استارت‌آپ امنیت سایبری اسرائیلی اعلام کرد که مبلغ 200 میلیون دلار در دور جدید سرمایه‌گذاری جمع‌آوری کرده است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ «Cyberstarts»، شرکت سرمایه‌گذاری امنیت سایبری اسرائیلی از جمع‌آوری مبلغ 200 میلیون دلار در دور جدید سرمایه‌گذاری از شرکت‌های امنیت سایبری اسرائیلی خبر داد و گفت که امسال صندوق دیگری را برای سرمایه‌گذاری‌های اولیه بیشتر با هدف حمایت از رشد سریع بخش برنامه‌ریزی کرده است.

Cyberstarts، که در سال 2018 شروع به کار کرد و از سوی «Sequoia Capital» و سایر سرمایه‌گذاران حمایت می‌شود، اظهار داشت که در حدود 9 استارت‌آپ سایبری در دور اولیه سرمایه‌گذاری 54 میلیون دلاری و 6 شرکت دیگر در صندوق پایه اولیه 100 میلیون دلاری سرمایه‌گذاری کرده است.

گیلی راعانان (Gili Raanan)، بنیانگذار Cyberstarts، در گفتگو با رویترز اعلام کرد که «فرصت» جدید، سرمایه‌گذاری حداکثر 15 میلیون دلاری در هر دور در شرکت‌ها در صندوق‌های اولیه را برای دوره‌های تأمین مالی اول و دوم فراهم خواهد کرد.

راعانان خاطرنشان کرد که رشد شرکت‌های سایبری با افزایش تهدیدها، از بیت‌کوین تا ابر و ماشین‌های خودران، صورت گرفته است و با هر کسب و کار یا فناوری جدید نیاز به نوع جدیدی از راه‌حل‌های امنیتی وجود دارد.

وی به عنوان یکی از شرکای Sequoia گفت :

«ما احتمالاً در حدود 12 تا 14 شرکت سرمایه‌گذاری خواهیم کرد. ما قبلاً سرمایه‌گذاری‌هایی را برای 2 شرکت در مجموعه خود شناسایی کرده‌ایم، بنابراین بلافاصله شروع به استقرار پول خواهیم کرد.»

بنیانگذار Cyberstarts افزود که Cyberstarts، که به‌وسیله لیور سایمون (Lior Simon)، شریک عمومی، مدیریت می‌شود، احتمالاً تا پایان سال 2022 صندوق سومی را به مبلغ 50 تا 60 میلیون دلار راه‌اندازی خواهد کرد تا تقاضای رو به رشد سرمایه‌گذاری در شرکت‌های سایبری را برآورده کند.

راعانان مدعی شد :

«در دهه گذشته، سالانه 100 شرکت امنیت سایبری اسرائیلی تأمین مالی می‌شدند. این عدد خیره کننده بدان معنی است که در 10 سال آینده، شما 1000 شرکت جدید امنیت سایبری خواهید داشت. در اسرائیل حدود 450 شرکت سایبری فعال، در مقایسه با 1000 شرکت سایبری در ایالات متحده و 200 شرکت در اروپا، وجود دارد.»

Cyberstarts با اشاره به تحقیقات بیرونی اعلام کرد که اولین صندوق 50 میلیون دلاری اکنون یک میلیارد دلار ارزش دارد و بازدهی آن به طور متوسط ​​300 درصد در سال طی 4 سال گذشته است. سیمون نیز در این خصوص توضیح داد که در سال 2021، شرکت‌های پورتفولیو  Cyberstartsمبلغ 1.3 میلیارد دلار برای ارزش‌گذاری ترکیبی 20 میلیارد دلاری جمع‌آوری کرده‌اند.

در میان شرکت‌های پورتفولیوی Cyberstarts می‌توان به استارت‌آپ سایبری ویز (Wiz)، برای جمع‌آوری مبلغ ۲۵۰ میلیون دلار با ارزش ۶ میلیارد دلار در ماه اکتبر گذشته و «Fireblocks»، شرکت امنیت ارزهای دیجیتال، برای جمع‌آوری مبلغ ۵۵۰ میلیون دلار به ارزش ۸ میلیارد دلار در ماه گذشته، اشاره کرد.

منبع:

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.