about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

شرکت بین‌المللی کی‌پی‌ام‌جی مبلغ 2 میلیارد دلار در حوزه هوش مصنوعی و خدمات ابری سرمایه‌گذاری کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ شرکت بین‌المللی کی‌پی‌ام‌جی (KPMG) اعلام کرد که از طریق همکاری گسترده با مایکروسافت، مبلغ ۲ میلیارد دلار برای هوش مصنوعی و خدمات ابری هزینه و از «Accenture» در شرط‌بندی روی جدیدترین فناوری‌ها برای مقابله با کندی معاملات مشاوره‌ای پیروی می‌کند.

این شرکت حسابداری اظهار داشت که هوش مصنوعی را به عنوان بخشی از این مشارکت 5 ساله در خدمات حسابرسی، مالیات و مشاوره اصلی خود برای مشتریان گنجانده است.

شرکت‌های خدمات حرفه‌ای با کاهش تعداد مشتریانشان یا تعلیق در پروژه‌های مشاوره و تحول برای صرفه‌جویی در هزینه‌ها در یک محیط چالش‌برانگیز اقتصاد کلان، با کاهش سرعت کسب‌وکار مواجه می‌شوند.

این مشارکت گسترده به پشتیبانی از مشتریان کی‌پی‌ام‌جی و 2500 سرویس مشتری مشترک کی‌پی‌ام‌جی و مایکروسافت کمک خواهد کرد.

منبع:

تازه ترین ها
تلاش
1403/12/06 - 20:53- آمریکا

تلاش آژانس پروژه‌های تحقیقاتی پیشرفته برای جلوگیری از فجایع سایبری

آژانس پروژه‌های تحقیقاتی پیشرفته در تلاش است تا ابزارهای پیشرفته امنیت سایبری خود را به وزارت دفاع آمریکا معرفی کند و از وقوع حملات و حوادث سایبری پیشگیری کند.

سود
1403/12/06 - 20:34- جرم سایبری

سود هزار دلاری هکرها از هر حمله به داده‌های بهداشتی

با اینکه اخبار مربوط به سرقت میلیون‌ها کارت اعتباری که به‌صورت رایگان در دارک وب منتشر می‌شوند، تیتر اول رسانه‌ها را به خود اختصاص می‌دهند، اما نباید فریب خورد که هک اطلاعات پزشکی منبع واقعی درآمد برای مجرمان سایبری است.

افتتاح
1403/12/06 - 20:22- آمریکا

افتتاح مرکز عملیات سیستم‌های تفنگداران دریایی آمریکا

گروه عملیات سایبری تفنگداران دریایی در تاریخ ۵ فوریه ۲۰۲۵ مراسم افتتاحیه‌ای برای تکمیل و بهره‌برداری از مرکز به‌روز شده عملیات شبکه و عملیات سیستم‌های خود برگزار کرد.