about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

استارت‌آپ امنیت سایبری اسرائیلی مبلغ 15 میلیون دلار برای ایمن‌سازی برنامه‌های شخص ثالث دریافت کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ «Astrix Security»، استارت‌آپ امنیت سایبری، که یک راه‌حل مدیریت دسترسی یکپارچه‌سازی اپلیکیشن را توسعه داده، اعلام کرد که با مشارکت «Venrock» و بیش از 20 سرمایه‌گذار امنیت سایبری، مبلغ 15 میلیون دلار به رهبری شرکای سرمایه‌گذاری «Bessemer» و «F2 Capital» جمع‌آوری کرده است.

این استارت‌آپ اسرائیلی مدیریت چرخه حیات یکپارچه‌سازی کامل را ارائه می‌کند، که با فهرستی فوری از تمام اتصالات شخص ثالث به برنامه‌های کاربردی سازمانی شروع می‌شود و با داده‌های متنی برای ارزیابی و کاهش مواجهه غنی ‌شده است. پلتفرم فوق به‌طور خودکار تغییرات و ناهنجاری‌های مخرب را در ادغام‌های شخص ثالث و پیکربندی‌های گردش کار کم‌کد/بدون کد شناسایی، اصلاحات بلادرنگ را ارائه و به تیم‌های امنیتی کمک می‌کند تا ادغام‌های سایه‌ای را با خط‌مشی‌های امنیتی خارج از جعبه و حفاظ‌های اجرایی مدیریت کنند.

آستریکس 6 ماه پیش به‌وسیله آلون جکسون (Alon Jackson)، مدیرعامل، و ایدان گور (Idan Gour)، مدیر ارشد فناوری، هر 2 از کارشناسان امنیت سایبری برنده جوایز با تجربه رهبری در بخش خصوصی و واحد سایبری نخبه 8200 ارتش اسرائیل، تأسیس شد.

جکسون، به عنوان مدیرعامل و یکی از بنیانگذاران آستریکس، گفت :

«راه‌حل‌های زیادی برای مدیریت دسترسی ایمن کاربران وجود دارد، اما هیچ‌کدام به سازمان‌ها کمک نمی‌کند تا دسترسی یکپارچه‌سازی برنامه‌ها به پلتفرم‌های حیاتی خود را ایمن کنند. ما به عنوان کارشناسان امنیتی، سخت بودن حفظ کنترل‌های امنیتی حیاتی در محیط‌های بسیار پیچیده و پویا برای سازمان‌ها را به‌ویژه با افزایش پذیرش ادغام‌های شخص ثالث به‌وسیله کارمندان جویای کار درک می‌کنیم. ما آستریکس را برای تجهیز رهبران امنیتی به پلتفرمی ساختیم تا به آنها کمک کند از دروازه‌بان‌های اتصال به شرکای رشد تبدیل شوند و مشتاقانه منتظر شروع این سفر با آنها هستیم.»

منبع:

تازه ترین ها

ممنوعیت رسانه‌های اجتماعی برای کودکان زیر ۱۵ سال در یونان

یونان ممنوعیت استفاده از رسانه‌های اجتماعی را برای کودکان زیر ۱۵ سال تصویب کرد.

تقلای
1405/08/02 - 14:37- آسیا

تقلای امارات برای پیشبرد دفاع سایبری باوجود شکاف‌های نظارتی

شرکت امنیت سایبری سیسکو اعلام کرد که پیشرفت دفاع سایبری در امارات وجود دارد، اما همچنان شکاف‌هایی در زمینه دید و هماهنگی دیده می‌شود.

همکاری
1405/08/02 - 14:33- هوش مصنوعي

همکاری اوپن‌ای‌آی و مؤسسه نَسک لهستان در زمینه ایمنی هوش مصنوعی

شرکت اوپن‌ای‌آی و مؤسسه ملی تحقیقات نَسک لهستان در زمینه پژوهش‌های ایمنی هوش مصنوعی با یکدیگر همکاری می‌کنند.