about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

سیسکو 10 میلیون دلار در استارت‌آپ امنیت سایبری اسرائیلی سرمایه‌گذاری کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ شرکت فناوری آمریکایی سیسکو (Cisco) در حال سرمایه‌گذاری در استارت‌آپ امنیت سایبری جزیره (Island) است که دور دوم سرمایه‌گذاری خود را گسترش می‌دهد. براساس برآورد منابع نزدیک به شرکت، سرمایه‌گذاری سیسکو حدود 10 میلیون دلار است.

جزیره که یک مرورگر سازمانی امن توسعه داده، در ماه مارس سال جاری ۱۱۵ میلیون دلار در دور دوم سرمایه‌گذاری با ارزش ۱.۳ میلیارد دلار به دست آورد. این دور به‌وسیله شرکت سرمایه‌گذاری ریسک‌پذیر جهانی مستقر در نیویورک و شرکت سهام خصوصی «Insight Partners»، که دور تأمین مالی قبلی جزیره را نیز رهبری می‌کرد، انجام شد. سرمایه‌گذاران موجود «Stripes»، «Cyberstarts» و «Sequoia Capital» نیز در این دور شرکت کردند و مجموع سرمایه جذب شده Island در آن زمان را به بیش از 200 میلیون دلار رساند.

Island به‌وسیله مایک فِی (Mike Fey)، مدیرعامل و مدیر ارشد عملیات سابق سیمَنتک (Symantec) و جنرال موتورز (GM) و مدیر ارشد فناوری مک‌آفی (McAfee) و دَن آمیگا (Dan Amiga)، بنیانگذار و مدیر ارشد فناوری و سازنده فناوری جداسازی وب و بنیانگذار و مدیر ارشد فناوری پیشین «Fireglass» رهبری می‌شود. آمیگا یک کارآفرین سریالی بود که وقتی سیمانتک فایرگلاس را به مبلغ 250 میلیون دلار خریداری کرد، با فِی آشنا شد. وی در تأسیس و سرمایه‌گذاری در چندین استارت‌آپ سایبری دیگر که همگی شامل کارکنان سابق فایرگلاس بودند، از جمله «Axis Security»، «Cycode»، و «Build.Security»، که از سوی الاستیک (Elastic) در ماه اوت سال قبل خریداری شد، مشارکت داشت. دفتر مرکزی جزیره در دالاس واقع شده و به‌وسیله فِی اداره می‌شود؛ مرکز تحقیق و توسعه نیز در تل‌آویو قرار دارد و به‌وسیله آمیگا رهبری می‌شود.

Island در حال حاضر 120 کارمند دارد که 70 نفر از آنها در سرزمین‌های اشغالی هستند. انتظار می‌رود تا پایان سال 50 کارمند دیگر در این منطقه و ایالات متحده استخدام کند.

این استارت‌آپ مدعی شد که در حال حاضر مشتریان قابل توجهی در بخش‌های مختلف از جمله مالی، بیمه، بهداشت، زیرساخت و فناوری دارد.

جزیره در ماه فوریه سال جاری از مرورگر سازمانی خود رونمایی کرد. مرورگر سازمانی این استارت‌آپ امنیت سایبری با ایجاد نیازهای اصلی شرکت در خود مرورگر، دید کامل و کنترل آخرین مایل را برای سازمان‌ها فراهم و پیشرفت‌هایی را در امنیت، فناوری اطلاعات و بهره‌وری ایجاد می‌کند و در عین حال همان تجربه مبتنی بر «Chromium» را ارائه می‌دهد.

سیسکو تا به امروز در 18 شرکت اسرائیلی از جمله گونگ (Gong)، آزمایشگاه‌های هابانا (Habana Labs)، «Guardicore» و «Innovid» سرمایه‌گذاری کرده است. سیسکو همچنین 11 شرکت اسرائیلی از جمله 3 شرکت را در 18 ماه گذشته، مانند «Epsagon» به مبلغ 500 میلیون دلار در ماه اوت سال قبل، خریداری کرده است.

Paragraphs
Island
Island co-founders Mike Fey (left) and Dan Amiga.

منبع:

تازه ترین ها

آسیب رسانه‌های اجتماعی به دموکراسی

مرکز تحقیقات پیو اعلام کرد که تعداد فزاینده‌ای از مردم فکر می‌کنند رسانه‌های اجتماعی مردم را فریب می‌دهد و به دموکراسی آسیب می‌رساند.

پروژه
1405/07/09 - 17:19- آمریکا

پروژه مریدین، طرح پنتاگون برای دگرگون‌سازی شیوه نبرد

پنتاگون باهدف توسعه فناوری‌های پیشرفته نظامی، پروژه مریدین را آغاز می‌کند.

حمایت
1405/07/09 - 16:36- هوش مصنوعي

حمایت بنیاد گوگل از آموزش هوش مصنوعی در دانشگاه‌های آمریکا

مدرسان ۳۰ دانشگاه در سراسر ایالات متحده، با حمایت بنیاد گوگل، برنامه‌های توسعه هوش مصنوعی را به‌صورت آزمایشی اجرا خواهند کرد.