about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

سرمایه‌گذاری ۲۰ هزارمیلیاردی در ICT

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی وزارت ارتباطات افزایش سهم فناوری اطلاعات در سبد ICT به ۳۰ درصد و سرمایه‌گذاری حداکثر ۲۰ هزار میلیارد تومانی در این حوزه را ازجمله برنامه‌های پیش ‌روی دولت عنوان کرد.

برات قنبری بابیان اینکه در برنامه ششم توسعه، توسعه زیرساخت‌های مخابراتی و فناوری اطلاعات در نظر گرفته‌شده است، اظهار کرد: در حال حاضر سهم فناوری اطلاعات در سبد ما کمتر از ۲۰ درصد و در زمینه مخابرات نزدیک به ۸۰ درصد است. ازاین‌رو در پی آنیم که در برنامه ششم سهم فناوری اطلاعات به ۳۰ درصد و سهم مخابرات به ۷۰ درصد برسد.

معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی وزارت ارتباطات افزود: در همین راستا از میزان ۶۰ هزار میلیارد تومانی که در برنامه ششم برای سرمایه‌گذاری در این حوزه در نظر گرفتیم نزدیک به ۱۵ تا ۲۰ هزار میلیارد تومان در حوزه فناوری اطلاعات سرمایه‌گذاری خواهیم کرد.

وی بابیان اینکه امروزه فناوری اطلاعات پیشران توسعه بود، بنابراین هراندازه که سرعت دسترسی و شبکه پهنای باند بالا رود رشد تولید ناخالص داخلی ما نیز افزایش می‌یابد، گفت: امسال برای متوسط دسترسی چهار مگ، در پایان برنامه ششم این میزان به ۲۰ مگ و تا پایان زمان ۱۰ ساله در چشم‌انداز دسترسی به ۱۰۰ مگ را هدف‌گذاری کرده‌ایم، زیرا هراندازه که شبکه‌ها توسعه یابد استقبال مردم افزایش می‌یابد و نیازشان به پهنای باند بالا نیز بیش‌ازپیش حل می‌شود.

قنبری به میزان هزینه‌های افزایش سرعت دسترسی در سبد خانوار نیز اشاره کرد و افزود: همواره درصدی از هزینه‌ها در سبد خانوارها بوده است که معمولاً در دنیا هم این سهم بیش از پنج درصد نیست. ازاین‌رو ما با حفظ پنج درصد در سبد هزینه خانوارها این افزایش سرعت را خواهیم داشت. اگر سرعتمان حدود ۱۰ برابر افزایش یابد هزینه‌هایمان بیش از دو یا سه برابر زیاد نمی‌شود.

معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی وزارت ارتباطات با اشاره به سرمایه‌گذاری در حوزه زیرساخت‌ها اظهار کرد: طی سه سال گذشته نزدیک به ۴۰۰۰ میلیارد تومان در زمینه زیرساخت‌ها سرمایه‌گذاری کردیم و از سویی دیگر اپراتورها را نیز ۱۶ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری کردند؛ یعنی به ازای هر واحد دولت، اپراتورها چهار واحد سرمایه‌گذاری کردند.

وی بابیان اینکه در پی آن هستیم که در همه روستاها ارتباط پرسرعت را دایر کنیم به حداقل دسترسی دو مگی روستاها برای سرویس‌های خدمات دولت الکترونیک در راستای جلوگیری از مهاجرت روستاییان به شهر اشاره کرد.

قنبری افزود: با توجه به اینکه مکالمه و ویس در حال حذف است و در عوض دیتا به‌عنوان جایگزین آن مطرح است، به دنبال این هستیم که شبکه دیتا را به روستاها برده تا بر اساس آن حتی ویس را در دیتا عرضه کنیم که به‌احتمال‌زیاد این خدمات جدید تا سال آینده در روستاهای کشور عرضه می‌شود.

تازه ترین ها
ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

تأثیر
1405/05/31 - 14:11- هوش مصنوعي

تأثیر هوش مصنوعی در افزایش تورم

عضو هیئت‌مدیره بانک ملی سوئیس اعلام کرد که هوش مصنوعی می‌تواند در کوتاه‌مدت تورم را بالاتر ببرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.