about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

سرمایه‌گذاری کوالکام در برزیل

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ رافائل استانهازر (Rafael Steinhauser)، مدیر شعبه‌ی آمریکای لاتین کوالکام اعلام کرد، این شرکت به تازگی با دولت برزیل سرمایه‌گذاری مشترکی را برای راه‌اندازی یک کارخانه‌ی قطعات نیمه‌هادی که وظیفه‌ی تولید تجهیزاتی با پیچیدگی بسیار بالا دارد، انجام داده است. «گروه مهندسی پیشرفته‌ی نیمه‌هادی1» (ASE Group) نیز یکی دیگر از طرف‌های این قرارداد شناخته شده و پیش‌بینی می‌شود مجموعه 200 میلیون دلار در این زمینه سرمایه‌گذاری صورت گیرد. این تفاهم‌نامه توسط چندین شرکت مختلف و بانک توسعه اقتصاد اجتماعی برزیل (BNDES2) امضا شده است.
کارخانه‌ی نیمه‌هادی یاد شده در شهر سائوپائولوی برزیل و احتمالاً در نزدیکی شرکت‌هایی فناوری مانند سامسونگ و لنوو راه‌اندازی می‌شود؛ اما بازه‌ی زمانی دقیق آن هنوز مشخص نیست.
استانهازر گفت: «ما می‌خواهیم برزیل در جهانی که سرعت در حال توسعه است به رهبری در صنعت نیمه‌هادی تبدیل شود.»
وی افزود: «ما امیدواریم قرارداد یاد شده نقش برزیل را در زنجیره‌ی تولید نیمه‌هادی‌ها، اکوسیستم تلفن‌های هوشمند و اینترنت اشیا تقویت کند.»
گلیبرتو کاساب (Gilberto Kassab)، وزیر علوم، فناوری، نوآوری و ارتباطات برزیل گفت: «طرح مذکور موقعیت‌های شغلی جدیدی ایجاد می‌کند و می‌تواند شرایط اقتصادی برزیل را بهبود بدهد.»

_____________________________

1- گروه مهندسی پیشرفته‌ی نیمه‌هادی (Advanced Semiconductor Engineering) یک شرکت تاوانی نصب، راه‌اندازی، آزمایش و پشتیبانی محصولات نیمه‌هادی تولید شده است.
2- Brazilian Social Economic Development Bank

 

تازه ترین ها
ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

تأثیر
1405/05/31 - 14:11- هوش مصنوعي

تأثیر هوش مصنوعی در افزایش تورم

عضو هیئت‌مدیره بانک ملی سوئیس اعلام کرد که هوش مصنوعی می‌تواند در کوتاه‌مدت تورم را بالاتر ببرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.