about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

به ادعای مقامات آمریکایی، جرجیای شرقی و آگوستا، در حال تبدیل‌شدن به یک هاب منطقه‌ای برای فعالیت‌های نظامی و سایبری دولت فدرال آمریکا است.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ بعد از ماه‌ها تلاش و برنامه‌ریزی دولت آمریکا، منطقه سایبری فورت گوردون (Fort Gordon Cyber District)، رسماً آغاز به کار کرد. مسئولان فورت گوردون اعلام کردند که همکاری خوبی بین نهادهای نظامی، اقتصادی و رهبران اجتماعی در این زمینه برقرارشده و تمامی برنامه‌ریزی‌ها، برای توسعه این هر چه بیشتر این منطقه است.

مسئولان این شهر، معتقدند که ورود صنعت فناوری اطلاعات و امنیت سایبری به این شهر، می‌تواند دروازه‌های اقتصادی را نیز باز کند و کسب‌وکار را رونق ببخشد. فرماندهی سایبری نیروی زمینی آمریکا نیز اعلام کرد که قصد دارد تا سال 2020، از منطقه فورت بلوویر (Fort Belvoir) در ویرجینیا، به منطقه فورت گوردون نقل‌مکان کند. همچنین مرکز نوآوری و آموزش جرجیا نیز تصمیم گرفته است با افزایش همکاری بین دو بخش خصوصی و دولتی، صنعت امنیت سایبری را دستخوش تحول و نوسازی گسترده‌ای کند.

واژه "منطقه سایبری فورت گوردون" سال گذشته و در پی آن ایجاد شد که مسئولان این شهر، خواستار نشان داده شدن اهمیت آن شدند. بر اساس اطلاعات موجود، بیش از 211 میلیون دلار، هزینه ساختن و توسعه فورت گوردون شده و 1.4 میلیارد دلار نیز برای توسعه برخی پروژه‌ها در این منطقه اختصاص داده شده است.
 

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.