about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

یک شرکت امنیتی اسرائیلی، تصمیم به سرمایه‌گذاری برای افزایش همکاری در حوزه امنیت سایبری خودرو گرفت.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ «Upstream»، شرکت امنیتی اسرائیلی مبلغ 30 میلیون دلار بودجه از تعداد زیادی خودروسازان جهانی و شرکت‌های سرمایه‌گذاری را با هدف ورود به بازار رقابتی نرم‌افزاری برای محافظت از وسایل نقلیه در برابر هکرها تأمین کرد.

به گفته شرکت «IHS Markit»، تأمین کننده اطلاعات جهانی، بازار امنیت سایبری خودرو با رسیدن به مبلغ 2.3 میلیارد دلار پیش‌بینی شده در سال 2025 از 16 میلیون دلار در سال 2017 شاهد افزایش رشد خواهد بود.

یوآف لِوی (Yoav Levy)، مدیر اجرایی شرکت آپ‌استریم در بیانیه‌ای اعلام کرد که صنعت خودرو با مشکل جدی روبرو است و به همین دلیل مبلغ 30 میلیون دلار از «Alliance Ventures»، شرکت سرمایه‌گذاری خودروساز فرانسوی رنو و نیسان موتور ژاپن و میتسوبیشی تأمین کرده است.

شرکت آپ‌استریم اظهار داشت که شرکت‌های کامیون‌سازی سوئدی ولوو، هیوندای موتور کره جنوبی، بیمه «Nationwide Mutual» و قبل‌تر شرکت‌های سرمایه‌گذاری چارلز ریور (Charles River)، «Glilot» و «Maniv Mobilit» نیز در این سرمایه‌گذاری شرکت کرده‌اند.

در سال 2015، با انتشار مقاله‌ای در مورد هک شدن یک ماشین جیپ «Cherokee SUV» در هنگام رانندگی، توجه همگان به هک سایبری خودرو جلب شد.

دان ساهار (Dan Sahar)، معاون آپ‌استریم در گفتگو با رویترز توضیح داد:

مشکل اکثر خودروسازان، در واقع عواقب و خطرات ماشین‌ها هنگام اتصال آنها است. هیچ شرکتی نمی‌خواهد این اتفاق برایش بیفتد. هکرهای مؤثر بر امنیت خودروها، سناریوی نهایی را برای این صنعت می‌نویسند اما آسیب به نام یک شرکت می‌تواند بسیار پرهزینه باشد.

ساهار خاطرنشان کرد که آپ‌استریم از این بودجه برای 2 برابر کردن تعداد کارمندان به‌ویژه در بخش‌های فروش و تحقیق و توسعه استفاده خواهد کرد.

یان سئونگ هوانگ (Yunseong Hwang)، مدیر گروه سرمایه‌گذاری نوآوری باز هیوندا در بیانیه‌ای گفت:

امنیت، عنصر اصلی وسیله نقلیه متصل است. آپ‌استریم، نحوه استفاده از فناوری امنیتی خود را برای تقویت امنیت وسیله نقلیه نشان داد.

تازه ترین ها
پیشنهاد
1405/07/20 - 16:30- هوش مصنوعي

پیشنهاد 7 میلیارد دلاری آمازون برای خرید استارت‌آپ اسرائیلی

آمازون در حال مذاکره برای خرید استارت‌آپ هوش مصنوعی اسرائیلی «Decart» به قیمت ۷ میلیارد دلار است.

لزوم
1405/07/20 - 16:19- آسیا

لزوم تقویت امنیت سایبری در ایستگاه‌های پلیس فیلیپین

پلیس ملی فیلیپین به دنبال بهبود توانایی واکنش به جرایم سایبری در هر ایستگاه پلیس است.

حمله
1405/07/20 - 16:13- جرم سایبری

حمله سایبری به سامانه‌های سرمایشی سوپرمارکت‌های فرانسه

چندین زنجیره بزرگ سوپرمارکتی در فرانسه هدف حمله سایبری به سامانه‌های سرمایشی فروشگاه‌ها قرار گرفته‌اند؛ حمله‌ای که به گزارش رسانه‌های محلی، موجب افزایش دمای یخچال‌ها و از بین رفتن مقادیر قابل‌توجهی از مواد غذایی تازه شده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.