about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

به گفته کارشناسان، اسرائیل برای نوآوری فناوری فیلیپین از طریق مدارس و استارت‌آپ‌ها گام برداشته است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ اسرائیل پیشنهاد ایجاد یک مرکز نوآوری و فناوری در فیلیپین را از طریق مشارکت و سرمایه‌گذاری بیشتر در مؤسسات دانشگاهی و انکوباتورهای استارت‌آپی در این کشور ارائه کرد.

سفارت رژیم صهیونیستی در مانیل میزبان میزگردی با حضور نمایندگان دانشگاه‌ها و سازمان‌های دولتی با محوریت چگونگی ترغیب سرمایه‌گذاران فیلیپینی به سرمایه‌گذاری در استارت‌آپ‌ها بود. سفارت اسرائیل همچنین گفت که اخیراً میزبان یک نمایشگاه نوآوری در سنا بوده است.

کارشناسان مدعی هستند که اسرائیل در نوآوری‌های آبیاری و فناوری کشاورزی پیشرو بوده است.

به گفته ایلان فلوس (Ilan Fluss)، سفیر اسرائیل در فیلیپین، فناوری باید با کشور، فرهنگ، مشکلات محلی مرتبط باشد، بنابراین صرفاً کپی کردن و وارد کردن فناوری نیست، بلکه باید تنظیم و بهتر و راه‌حلی مطابق با مشکل یا چالش باشد.

وی افزود : «اسرائیل آماده کمک به فیلیپین در توسعه اکوسیستمی است که پاسخگوی مسائل مانیل باشد.

یکی از راه‌هایی که فیلیپین می‌تواند با استارت‌آپ‌ها و مراکز رشد برای نوآوری دوستانه‌تر باشد، مشارکت با مؤسسات آکادمیک، به‌ویژه استفاده از تحقیقات توسعه‌یافته در دانشگاه‌ها است.

اُ.آر هاویو (Or Haviv)، سخنران مهمان، شریک آریلی کپیتال (Arieli Capital)، شرکت فن‌آوری مستقر در ایالات متحده، خاطرنشان کرد که شرکت او اخیراً یک نوآوری، تجاری‌سازی و سرمایه‌گذاری مشترک با بزرگ‌ترین دانشگاه رژیم صهیونیستی شامل تأمین مالی 50 میلیون دلاری انجام داده است.

هاویو ادعا کرد :

«اسرائیل شهروندان خود را در اولین فرصت ممکن از طریق بازی‌های موبایلی در معرض صنعت نوآوری‌ها و راه‌حل‌ها قرار می‌دهد؛ و تلاش می‌کند تا با مجموعه‌ای از برنامه‌های بسیار جالب، کودکان را در مهدکودک‌ها به سایبر علاقه‌مند کند که وقتی به آن‌ها نگاه می‌کنید، شبیه فرآیندهای بازی‌های آنلاین و موبایلی به نظر می‌رسند، اما در واقع در حال انجام مسابقات سایبری مناسب بچه‌های سن بسیار پایین هستند؛ و کاری می‌کنند که آنها به بازی سایبری علاقه‌مند شوند.»

منبع:

تازه ترین ها
ایجاد
1403/12/07 - 08:02- آسیا

ایجاد یک مرکز داده انعطاف‌پذیر در اندونزی

کارشناسان معتقدند که ایجاد اولین مرکز داده ملی اندونزی در سیکارانگ نشان دهنده تلاش برای تقویت حاکمیت دیجیتال و تسریع تحول دیجیتال در این کشور است.

ثبت
1403/12/07 - 08:00- اروپا

ثبت چندین میلیارد روبل خسارت ناشی از کلاهبرداری‌های سایبری در روسیه

وزارت کشور روسیه اعلام کرد که این کشور با سرقت حدود 200 میلیارد روبل در سال گذشته، توسط هکرها تحت تأثیر موج جرایم سایبری قرار گرفته است.

نصب
1403/12/07 - 07:57- ابزارهای هوشمند

نصب سیستم‌های شناسایی بیومتریک در خطوط متروی رژیم صهیونیستی

پلیس رژیم صهیونیستی خواستار نصب سیستم‌های شناسایی بیومتریک در خطوط مترو در سرزمین‌های اشغالی شد.