about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

هکرها در یک حمله سنگین بیش از 600 میلیون دلار ارز دیجیتال از پروتکل «Poly Network» سرقت کردند. 

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ هکرها بیش از 600 میلیون دلار ارز دیجیتال از سرمایه‌های کاربران پروتکل دیفای پلی نتورک (Poly Network) را سرقت کردند. گفته می شود این حمله بزرگترین هک دیفای (DeFi) تا به امروز بوده است.

سارقان دارایی‌های کاربران را در زنجیره‌های پالیگان، اتریوم، بایننس کوین سرقت کرده‌اند. حدود 273 میلیون دلار از شبکه اتریوم، 253 میلیون دلار از زنجیره بایننس و 85 میلیون دلار از شبکه پالیگان به سرقت رفته است.

طبق گزارش مجله فوربز، مهاجمان موفق به انتقال 2858 توکن (267 میلیون دلار) به یکی از آدرس‌ها و 6،610 بایننس کوین (252 میلیون دلار) به آدرس دیگر شده‌اند. درمجموع، مهاجمان توانستند نزدیک به 611 میلیون دلار ارز دیجیتال را از این پلتفرم سرقت کنند. 

در این حادثه سه آدرسی که ارزهای دیجیتال به آن‌ها منتقل می‌شده، شناسایی شده است. پلی نتورک ضمن ارتباط با ماینرهای شبکه‌ها و صرافی‌های آسیب‌دیده درخواست کرده است کوین‌ها و توکن‌های ارسالی و والت‌های مرتبط با هکرها را در لیست سیاه قرار دهند.  

مدیریت پلتفرم از آغاز تحقیقات پیرامون جزئیات حمله و شناسایی آسیب‌پذیری‌های احتمالی در سیستم امنیتی خود خبر داده است. از قرار معلوم، برخی از حفره‌هایی که هکرها از آن‌ها بهره‌برداری کرده‌اند، شناسایی شده‌ است. 

منبع:

تازه ترین ها
حمله
1405/06/22 - 08:25- جرم سایبری

حمله سایبری به زیرساخت شرکت مالزیایی Duopharma Biotech

شرکت مالزیایی «Duopharma Biotech» وقوع حمله سایبری به زیرساخت‌های خود و سرقت برخی فایل‌های داده را تأیید کرد.

درخواست
1405/06/21 - 18:45- هوش مصنوعي

درخواست صندوق جهانی ظرفیت‌سازی هوش مصنوعی توسط سازمان ملل

سازمان ملل طی گزارشی درخواست خود را برای ایجاد صندوق جهانی ظرفیت‌سازی در حوزه هوش مصنوعی اعلام کرد.

بازنگری
1405/06/21 - 17:59- آسیا

بازنگری پروژه مرکز داده هوش مصنوعی در امارات

امارات متحده عربی بی‌سروصدا در حال بازنگری برنامه‌های خود برای یک پروژه مرکز داده هوش مصنوعی با ظرفیت ۵ گیگاوات است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.