about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

انتشار شده در تاریخ

سرقت یک میلیون دلاری در سیلیکون ولی

یک فرد 21 ساله با روشی نوین موفق شد یک میلیون دلار سرقت کند و این سرقت های به سیلیکون ولی محدود شده است

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ فردی به نام Nicholas Truglia  که فقط 21 سال سن دارد، با ایجاد تغییر در ساختار و جابه جایی سیم کارت های تلفن همراه موفق شد، یک میلیون دلار سرقت کند.

وی اهل نیویورک بوده و با دسترسی به سیم کارت افراد و جا به جا کردن آن شماره تلفن افراد را به دست می آورده است. از طرفی با سوء استفاده از این سیم کارت ها و انجام کلاهبرداری های سایبری موفق به سرقت می شده است.

این سرقت اینترنتی در بازه زمانی 14 اکتبر رخداده است از طرفی وی در مورخ 16 اکتبر دستگیر شده است.

در گذشته نیز گزارش هایی درباره سرقت اطلاعات سیم ‌کارت برای کلاهبرداری منتشر شده بود.

در این روش هکرها با انتقال بدافزارهایی به گوشی های همراه موفق به سرقت اطلاعات مورد نیاز،برای کلاهبرداری بانکی می شدند. برخی از انواع این بدافزارها به طور خودکار اطلاعات مسروقه را به سرورهای متعلق به هکرها منتقل می کردند و برخی از آنها هم با فریب کاربران و از طریق تکنیک های مهندسی اجتماعی کاربران را وادار به افشای اطلاعات شخصی خود می کردند.

تازه ترین ها

ممنوعیت رسانه‌های اجتماعی برای کودکان زیر ۱۵ سال در یونان

یونان ممنوعیت استفاده از رسانه‌های اجتماعی را برای کودکان زیر ۱۵ سال تصویب کرد.

تقلای
1405/08/02 - 14:37- آسیا

تقلای امارات برای پیشبرد دفاع سایبری باوجود شکاف‌های نظارتی

شرکت امنیت سایبری سیسکو اعلام کرد که پیشرفت دفاع سایبری در امارات وجود دارد، اما همچنان شکاف‌هایی در زمینه دید و هماهنگی دیده می‌شود.

همکاری
1405/08/02 - 14:33- هوش مصنوعي

همکاری اوپن‌ای‌آی و مؤسسه نَسک لهستان در زمینه ایمنی هوش مصنوعی

شرکت اوپن‌ای‌آی و مؤسسه ملی تحقیقات نَسک لهستان در زمینه پژوهش‌های ایمنی هوش مصنوعی با یکدیگر همکاری می‌کنند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.