about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

انتشار شده در تاریخ

سرقت کد منبع یاندکس؛ جست و جوگر روسیه

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ شرکت‌هایی که خدمات خود را در قالب ارائه سرویس‌هایی برپایه موتورهای جستجو به کاربران ارائه می‌دهند معمولا از قابلیت‌های امنیتی درون شرکتی متفاوتی به‌منظور اطمینان از عدم وارد آمدن آسیب به الگوریتم‌های جستجو و کدهای منبع مربوط به آن استفاده می‌کنند. این در حالی است که به‌نظر می‌رسد یاندکس، بزرگ‌ترین موتور جستجوی روسیه این قواعد اولیه اما اساسی را جدی نگرفته است. 
بر اساس جدیدترین خبرهای منتشر شده، دیمیتری کوروبوف یکی از کارمندان شرکت یاندکس موفق شده کدمنبع و الگوریتم‌های یاندکس را از سرورهای این شرکت دانلود کند و در نهایت تصمیم گرفته به تمامی این محتویات، چوب حراج بزند. برای فروش این محتوا او ابتدا به سراغ یکی از دوستان خود در شرکت خرده‌فروش NIX رفت؛ اما سرانجام تصمیم گرفت در انجمن‌های تخصصی هکرها به دنبال مشتری برای این کدهای سرقتی باشد. 
یاندکس ارزش این کد‌ها را چیزی در حدود 15 میلیون دلار تخمین زده اما کوروبوف به فروش این کدها در ازای دریافت مبلغ 25 هزار دلار قانع بوده تا بتواند کسب و کاری برای خود راه‌اندازی کند. این در حالی است که با ردگیری سرویس امنیت فدرال روسیه، وی در نهایت دستگیر شد. 
اگرچه شرکت‌هایی مانند مایکروسافت و گوگل احتمالا علاقه چندانی به خرید این کدها نداشته‌اند اما دیگر شرکت‌های روسی و البته نفوذگرانی که همواره قصد یافتن حفره‌های امنیتی احتمالی در این کدها را دارند می‌توانسته‌اند از جمله خریداران احتمالی این کدها باشند.

 

تازه ترین ها

آسیب رسانه‌های اجتماعی به دموکراسی

مرکز تحقیقات پیو اعلام کرد که تعداد فزاینده‌ای از مردم فکر می‌کنند رسانه‌های اجتماعی مردم را فریب می‌دهد و به دموکراسی آسیب می‌رساند.

پروژه
1405/07/09 - 17:19- آمریکا

پروژه مریدین، طرح پنتاگون برای دگرگون‌سازی شیوه نبرد

پنتاگون باهدف توسعه فناوری‌های پیشرفته نظامی، پروژه مریدین را آغاز می‌کند.

حمایت
1405/07/09 - 16:36- هوش مصنوعي

حمایت بنیاد گوگل از آموزش هوش مصنوعی در دانشگاه‌های آمریکا

مدرسان ۳۰ دانشگاه در سراسر ایالات متحده، با حمایت بنیاد گوگل، برنامه‌های توسعه هوش مصنوعی را به‌صورت آزمایشی اجرا خواهند کرد.