about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

آمازون اعلام کرد سرقت داده های توئیچ از زیرمجموعه های این شرکت حاوی برخی کدهای منبع آن نیز بوده است. توئیچ پلتفرمی برای اجرای زنده بازی های ویدئویی است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از رویترز، آمازون مدعی شده در جریان این حمله و سرقت اطلاعات، کلمات عبور، اطلاعات لاگین، کارت های اعتباری و داده های بانکی سرقت نشده اند.

این پلتفرم که توسط کاربران بازی های ویدئویی برای تعامل با دیگر علاقمندان به این بازی ها نیز به کار می رود، مدعی شده که نشت اطلاعات از آن ناشی از خطایی پس از تغییر پیکربندی سرورهای این شرکت است. این تغییرات با هدف ایجاد پایداری بیشتر انجام شده اند، ولی بی دقتی در این زمینه باعث شده تا داده های ذخیره شده بر روی سرورها در دسترس افراد غیرمجاز قرار بگیرند.

توئیچ مدعی است این مشکل تنها برای عده محدودی رخ داده و با این افراد به طور مستقیم تماس گرفته شده است. توئیچ هر روز به طور متوسط بیش از 30 میلیون کاربر دارد. حجم اطلاعات افشاشده بدین شیوه بیش از 125 گیگابایت برآورد شده است. اطلاعات مربوط به درآمدسازترین بازی های توئیچ نیز در این مجموعه در دسترس است.

منبع:

تازه ترین ها
موج
1405/07/20 - 17:49- آسیا

موج جدید هشدارهای سایبری ژاپن پس از بحران نشت اطلاعات

ژاپن با افشای اطلاعات میلیون‌ها مشتری، هشدارهای سایبری را تشدید کرد.

پیشنهاد
1405/07/20 - 16:30- هوش مصنوعي

پیشنهاد 7 میلیارد دلاری آمازون برای خرید استارت‌آپ اسرائیلی

آمازون در حال مذاکره برای خرید استارت‌آپ هوش مصنوعی اسرائیلی «Decart» به قیمت ۷ میلیارد دلار است.

لزوم
1405/07/20 - 16:19- آسیا

لزوم تقویت امنیت سایبری در ایستگاه‌های پلیس فیلیپین

پلیس ملی فیلیپین به دنبال بهبود توانایی واکنش به جرایم سایبری در هر ایستگاه پلیس است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.