about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

انتشار شده در تاریخ

سرقت پول نقد از عابر بانک ها

بدافزاری جدید با نفوذ به خودپرداز ها هنگ کنگ، اقدام به سرقت پول نقد از این عابر بانک ها می کند.


به گزارش کارگروه امنیت سایبربان به نقل از هک رید؛ یکی از روش های سرقت از دستگاه های خودپرداز که اخیراً در کشورهای اروپایی و آسیایی رواج بسیاری پیدا کرده، هک کردن این دستگاه ها و دزدیدن مبالغ بالایی از اسکناس است. از این رو بدافزاری جدید در حوزه پولی و بانکی شناسایی شده است که اقدام به سرقت پول نقد از عابر بانک ها می کند. نام این بدافزار« ATMJackpot » بوده و در هنگ کنگ یافت شده است.

این بدافزار طبق تحقیقات کارشناسان شرکت امنیت سایبری «Netskope» شناسایی شده و یک تهدید بزرگ در حوزه پولی و بانکی محسوب می شود.

نام این بدافزار «ATMJackpot» بوده و برگرفته از نام خودپرداز ها است.

در تاریخ 28 مارس 2018 محققان موفق به کشف بدافزار مذکور شدند و دریافتند که این بدافزار با روی کرد سرقت پول های عابر بانک به سیستم های خودپرداز نفوذ می کند.

بدافزار مذکور بسیار ساده بوده و کار با محیط گرافیکی آن نیز بسیار آسان شده است.

این بدافزار به دو صورت وارد سیستم خودپرداز ها میشود یکی به صورت فیزیکی و دیگری از راه دور هم میتواند وارد سیستم بانکی شده و استقرار پیدا کند.

برای استقرار فیزیکی این بدافزار نیاز به تخریب خود پرداز نبوده و فقط از طریق پورت USB می توان به سیستم نفوذ کرد.

مجرمان سایبری توانسته اند این بدافزار را به گونه ای طراحی کنند که با کلیه نسخه های ویندوز کار کند و برای مخفی ماندن آن از کلاس های خود ویندوز استفاده شده و از گزیه «XFS» برای ورود به بخش مدیریت استفاده شده است.

 

تازه ترین ها

آسیب رسانه‌های اجتماعی به دموکراسی

مرکز تحقیقات پیو اعلام کرد که تعداد فزاینده‌ای از مردم فکر می‌کنند رسانه‌های اجتماعی مردم را فریب می‌دهد و به دموکراسی آسیب می‌رساند.

پروژه
1405/07/09 - 17:19- آمریکا

پروژه مریدین، طرح پنتاگون برای دگرگون‌سازی شیوه نبرد

پنتاگون باهدف توسعه فناوری‌های پیشرفته نظامی، پروژه مریدین را آغاز می‌کند.

حمایت
1405/07/09 - 16:36- هوش مصنوعي

حمایت بنیاد گوگل از آموزش هوش مصنوعی در دانشگاه‌های آمریکا

مدرسان ۳۰ دانشگاه در سراسر ایالات متحده، با حمایت بنیاد گوگل، برنامه‌های توسعه هوش مصنوعی را به‌صورت آزمایشی اجرا خواهند کرد.