about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

انتشار شده در تاریخ

سرقت هکری بزرگ در ایالات متحده آمریکا

خبرهای امنیتی ایالات متحده حاکی از آن است که هکرها پس از دسترسی به سرور اصلی موفق شدند داده اطلاعات شخصی حدود ده‌ها میلیون نفر را به سرقت ببرند. مقامات Anthem می‌گویند هکرها توانسته‌اند به اطلاعاتی مانند اسامی، تاریخ تولد، آدرس و شماره امنیت اجتماعی افراد دست یابند، اما به نظر نمی‌رسد که اطلاعات پزشکی و مالی آنها لو رفته باشد.


شرکت Anthem ، ارائه دهنده بیمه پزشکی به 37.5 میلیون نفر در کالیفرنیا، نیویورک و 12 ایالت دیگر است. مقامات امنیتی این شرکت هنوز مطمئن نیستند که اطلاعات چه تعداد پرونده در بازار سیاه به فروش رسیده است، اما آخرین آمار نشان می‌دهد که اطلاعات 80 میلیون نفر در دست هکرها قرار دارد.
دیوید داماتو، مدیر عامل شرکت Anthem، در ارتباط با حمله سایبری مذکور می‌گوید: "این حمله به شکل بسیار پیچیده‌ای انجام شده است و هکرها از ابزار خاصی برای حمله استفاده کرده‌اند."
هک شدن سرورهای شرکت Anthem، در ردیف هک‌های بزرگی همچونHealthcare.gov، eBay، Home Depot و Adobe قرار می‌گیرد.
لازم به ذکر است حمله سایبری مذکور در حالی رخ داده است که دولت اوباما تلاش می‌کند تا استراتژی امنیت ملی جدیدی را جهت مبارزه با حملات سایبری به اجرا در آورد. بر اساس این لایحه امنیت سایبری دولت ایالات متحده در تلاش است تا مانع سرقت اسرار تجاری توسط هکرها شود.

 

تازه ترین ها

ممنوعیت رسانه‌های اجتماعی برای کودکان زیر ۱۵ سال در یونان

یونان ممنوعیت استفاده از رسانه‌های اجتماعی را برای کودکان زیر ۱۵ سال تصویب کرد.

تقلای
1405/08/02 - 14:37- آسیا

تقلای امارات برای پیشبرد دفاع سایبری باوجود شکاف‌های نظارتی

شرکت امنیت سایبری سیسکو اعلام کرد که پیشرفت دفاع سایبری در امارات وجود دارد، اما همچنان شکاف‌هایی در زمینه دید و هماهنگی دیده می‌شود.

همکاری
1405/08/02 - 14:33- هوش مصنوعي

همکاری اوپن‌ای‌آی و مؤسسه نَسک لهستان در زمینه ایمنی هوش مصنوعی

شرکت اوپن‌ای‌آی و مؤسسه ملی تحقیقات نَسک لهستان در زمینه پژوهش‌های ایمنی هوش مصنوعی با یکدیگر همکاری می‌کنند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.