about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

افرادی ناشناس صرافی ارز دیجیتال «Liquid» را هک کرده و میلیون‌ها دلار ارز سرقت کردند. 

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ افرادی ناشناس صرافی ارز دیجیتال ژاپنی لیکوئید (Liquid) را هدف قرار داده و میلیون‌ها دلار ارز سرقت کردند. 

لیکوئید گزارش داده مهاجمان توانسته‌اند به کیف پول‌های گرم صرافی که در آن‌ها وجه تراکنش‌های روزانه ذخیره می‌شود، دسترسی پیداکرده و اموال صرافی را سرقت کنند. در حال حاضر مابقی وجوه به کیف پول‌های سرد منتقل شده و دسترسی هکرها به شبکه لیکوئید مسدود شده است. 

نمایندگان لیکوئید در پیام‌های توییتری خود هک پلتفرم را تأیید و آدرس‌های مورد حمله را منتشر کرده‌اند.  

الیپتیک (Elliptic)، شرکت انگلیسی تحلیل بازار رمز ارز و تجزیه‌وتحلیل بلاک چین اعلام کرده است هکرها 94 میلیون دلار ارز دیجیتال سرقت کرده‌اند. این مبلغ شامل 45 میلیون دلار توکن اتریوم است که مهاجمان از طریق مبادلات غیرمتمرکز Uniswap و SushiSwap به دارایی‌های دیگر تبدیل کرده‌اند.

Paragraphs
دارایی
دارایی مسروقه

این دومین بار است که لیکوئید هدف حمله سایبری قرار می‌گیرد، در حمله نخست که 13 نوامبر 2020 رخ داد فردی ناشناس حساب‌های کاربری ایمیل برخی از کارکنان صرافی را هک و به شبکه داخلی صرافی نفوذ کرده بود. 

در این حادثه اموالی سرقت نشده بود، اما اسامی، آدرس محل سکونت، آدرس پست الکترونیک و پسوردهای رمزگذاری شده شماری از کاربران صرافی به دست مهاجمان افتاده بود. 

منبع:

تازه ترین ها
مونتاژ
1405/07/30 - 17:14- آمریکا

مونتاژ روترهای وای‌فای ۸ توسط تی‌پی - لینک و کی ترونیک در ایالات متحده

تی‌پی‌لینک و کی‌ترونیک قصد دارند روترهای وای‌فای ۸ را در ایالات متحده مونتاژ کنند و تولید آن‌ها احتمالاً از سال ۲۰۲۷ آغاز خواهد شد.

هشدار
1405/07/30 - 15:58- آسیا

هشدار سازمان ملل به هند در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات

کارشناسان سازمان ملل در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات به هند هشدار دادند.

تجارت
1405/07/30 - 15:24- آمریکا

تجارت هوش مصنوعی در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده

سرمایه‌گذاران با افزایش واکنش‌های منفی به مراکز داده، تجارت هوش مصنوعی را در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده می‌بینند.