about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هوش
1403/08/29 - 07:56- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی و دانش‌آموزان؛ تحولی که باید برای آن آماده شد

آموزش و پرورش، به خصوص مدارس به عنوان مهم‌ترین بستر تربیت نسل آینده، نقش کلیدی در آماده‌سازی دانش‌آموزان برای ورود به دنیای هوش مصنوعی دارد. اکنون هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است.

ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

یک مجله آمریکایی ضمن اتهام زنی علیه چین مدعی شده این کشور قدرت نظامی خود را به‌وسیله سرقت سایبری تقویت می‌کند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ پیتر سوچیو (Peter Suciu) نویسنده مجله آمریکایی نشنال اینترست (The National Interest) در مقاله‌ای هواپیمای جنگنده J-20 چین را با جنگنده ضربتی Lightning II F-35 شرکت آمریکایی لاکهید مارتین (Lockheed Martin) مقایسه کرده و مدعی است این دو شباهت بسیاری به هم دارند.

او در این مقاله می‌نویسد:

نمی‌توان انکار کرد که پکن توجه ویژه‌ای به سخت‌افزارهای نظامی دارد. در بهار سال 2019 پنتاگون چین را متهم کرد که از سرقت سایبری و سایر روش‌ها برای تقویت ارتش خود استفاده می‌کند.

به گزارش رسانه خبری آسیا تایمز (the Asia Times)، در سال 2007 شرکت لاکهید مارتین متوجه شد که هکرهای چینی اسناد فنی مربوط به برنامه جنگنده F-35 را سرقت کرده‌اند، در حادثه‌ای مشابه هکرهایی که در پکن کار می‌کردند به شبکه پیمانکار فرعی F-35 در استرالیا نفوذ کردند.

سوچیو بر همین اساس مدعی است:

ظاهراً چینی‌ها اطلاعات و داده‌های فنی مهمی که در تولید J-20 مورد استفاده قرار گرفته است را از همین اطلاعات سرقتی به دست آورده‌اند. همچنین توسعه J-20 پس از رونمایی F-22 به‌طورجدی آغاز شد.

وی در ادامه ادعاهای خود نوشت:

این موضوع مشهود است که جنگنده J-20 Mighty Dragon چین تقریباً بر اساس طرح‌های سرقت شده از هواپیمای لاکهید مارتین F-22 Raptor نیروی هوایی ایالات‌متحده بوده است. نه‌تنها این جنگنده چینی شبیه F-22 بود بلکه سیستم حسگر آن نیز ازنظر طراحی نزدیک به سیستم هدف‌یابی الکتریکی نوری شرکت لاکهید مارتین است که در جنگنده Lightning II یافت می‌شود و نشان می‌دهد که جاسوسی نقش مهمی در توسعه جنگنده Mighty Dragon داشته است.

این نویسنده مجله نشنال اینترست در انتها ضمن کم‌ارزش جلوه دادن قدرت فناوری چین مدعی شد:

چین برای ایجاد یک ارتش قدرتمند تنها به تحقیق و توسعه داخلی خود متکی نیست، بلکه به سرقت از دیگر قدرت‌ها نیز روی آورده است.

منبع:

تازه ترین ها
ایتالیا
1403/10/24 - 08:47- سایرفناوری ها

ایتالیا به دنبال استفاده از استارلینک برای ارتباطات محرمانه دولتی

نخست‌وزیر ایتالیا، جورجیا ملونی، اعلام کرد که این کشور ممکن است از خدمات استارلینک برای ارتباطات ماهواره‌ای رمزنگاری‌شده جهت ارتباط نیروهای نظامی خود در سراسر جهان استفاده کند.

همکاری
1403/10/24 - 08:32- امنیت زیرساخت

همکاری ترند میکرو و اینتل برای مقابله با تهدیدات سایبری

شرکت ترند میکرو از همکاری جدید خود با اینتل خبر داد. این همکاری به‌منظور کمک به مشتریان سازمانی مشترک طراحی شده تا سیستم‌های حیاتی خود را در برابر تهدیدات مخفیانه مانند بدافزارهای بدون فایل و باج‌افزارهای پیشرفته محافظت کنند.

حمله
1403/10/24 - 08:19- جرم سایبری

حمله سایبری به دانشگاه آیندهوون؛ توقف آموزش در قلب صنعت تراشه

دانشگاه هلندی تحت حمایت هولدینگ ای اس ام ال که در جنگ تراشه آمریکا-چین موثر است، پس از حمله سایبری کلاس‌ها را متوقف کرد.