about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

گروه باج افزاری کلاپ داده های شرکت امنیت سایبری Rubrik را از طریق یک آسیب پذیری روز صفر به سرقت برد.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ شرکت امنیت سایبری روبریک تایید کرد که داده های آن با استفاده از یک آسیب پذیری روز صفر در پلتفرم انتقال فایل ایمن Forta GoAnywhere به سرقت رفته است.

روبریک یک سرویس مدیریت داده های ابری است که خدمات بازیابی و تهیه نسخه پشتیبان از داده های تجاری و راهکارهای بازیابی فاجعه را ارائه می کند. 

شرکت روبریک مدعی شد که قربانی حمله بزرگی به دستگاه های GoAnywhere در سرتاسر دنیا شده است!

GoAnywhere یک راهکار انتقال فایل وب است که امکان انتقال ایمن فایل های رمزنگاری شده را برای شرکت ها و شرکای آن ها مهیا می کند. 

روبریک ادعا دارد که مهاجمین توانسته اند با استفاده از آسیب پذیری موجود در GoAnywhere به صورت غیر قانونی به حجم محدودی از اطلاعات آن ها در یکی از محیط های تست غیر تولیدی فناوری اطلاعات شان دسترسی پیدا کنند. ظاهرا مهاجمین تا به الان نتوانسته اند به سیستم های داخلی آن ها نفوذ کنند.

این ادعای سرقت اطلاعات پس از آن مطرح شد که گروه باج افزاری کلاپ، نام روبریک را به سایت نشت داده خود اضافه کرد. 

اطلاعات سرقت شده در این رویداد شامل مواردی مانند نام، نشانی ایمیل و موقعیت مکانی کارمندان این شرکت می باشد. 

گروه باج افزاری کلاپ مسئولیت حملات فورتا گو اِنی وِر را بر عهده گرفته و مدعی است طی 10 روز توانسته با استفاده از آسیب پذیری مذکور به شبکه 130 سازمان رخنه کند!

منبع:

تازه ترین ها
وام
1405/06/20 - 15:30- آمریکا

وام ۱۰۰ میلیون‌دلاری ترامپ به اپراتور آفریقایی برای مقابله با هوآوی

دولت ترامپ برای مقابله با نفوذ شرکت چینی هوآوی در آفریقا، ۱۰۰ میلیون دلار به شرکت آفریسل وام می‌دهد.

اعطای
1405/06/20 - 14:54- آمریکا

اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری فلویداِستک توسط پنتاگون

پنتاگون در حال مذاکره برای اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری هوش مصنوعی فلویداِستک است.

سرمایه‌گذاری
1405/06/20 - 13:44- آسیا

سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری کُره جنوبی در ایالات متحده

نخست‌وزیر کُره جنوبی اظهار داشت که مذاکرات پیرامون تعهد سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری این کشور در ایالات متحده به‌خوبی پیش می‌رود.