about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

انتشار شده در تاریخ

سرقت اطلاعات کارکنان دانشگاه میشیگان

 به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان، حدود ۱۵۰ نفر از کارکنان دانشگاه میشیگان آمریکا در دام یک حمله فیشینگ افتاده و اطلاعات حساس خود را از دست دادند. این خبر در اطلاعیه‌ای از جانب بخش ایمنی و امنیت عمومی دانشگاه میشیگان منتشر شده است. ایمیلی جعلی توسط کلاه‌برداران به کارکنان دانشگاه میشیگان ارسال شد که این ایمیل‌ حاوی یک لینک بود. در این لینک‌ یک فرم غیررسمی و جعلی از جانب گوگل قرار داشت. در این فرم اطلاعاتی نظیر نام، تاریخ تولد و همچنین رمز عبور بخش کاربری در دانشگاه میشیگان از کاربران خواسته شده بود.
این ایمیل با عنوان «تائید اطلاعات خدمات مالی داخلی» برای کاربران ارسال شده بود و از کاربران می‌خواست تا نسبت به تائید اطلاعات شخصی خود اقدام کنند. این فرم داخلی گوگل، یک فرم جعلی بوده و اطلاعات کاربران را در اختیار مجرمان قرار می‌داد.
البته این اولین بار نیست که کارکنان دانشگاه میشیگان مورد حمله هکرها قرارگرفته‌اند و پیش از این نیز صفحه کاربری اعضای این دانشگاه در شبکه اجتماعی فیس بوک، هک شده بود.
کارشناسان امنیتی اعلام کردند که اقدامات لازم را در زمینه حذف فرم جعلی گوگل انجام داده‌اند. همچنین این کارشناسان از کاربران خواسته‌اند تا ایمیل‌های ناشناس را باز نکنند. در گذشته نیز هکرها در یک حمله هکری موفق شده بودند اطلاعات کاربری ۱۴۳۱ کارمند این دانشگاه را به سرقت برده و در فضای اینترنت پخش کنند. لازم به ذکر است که حملات به دانشگاه‌ها در آمریکا به صورت زنجیره‌ای در آمده است. پیش از این نیز دانشگاه‌هایی نظیر شیکاگو یا ویرجینیا توسط هکرها مورد حمله قرار گرفته بودند.

 

تازه ترین ها
هشدار
1405/07/05 - 16:25- اروپا

هشدار دانمارک درباره حملات سایبری احتمالی روسیه

دانمارک با تشدید سطح تهدید سایبری، نسبت به حملات احتمالی روسیه هشدار داد.

هوش
1405/07/05 - 16:08- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی ابزار هکرها برای موج جدید حملات سایبری

کارشناسان معتقدند که هکرها حساب‌ها و سرورهای هوش مصنوعی را برای دامن زدن به رونق جدید جرایم سایبری می‌ربایند.

محکومیت
1405/07/05 - 15:05- آمریکا

محکومیت ۵.۷ میلیارددلاری اپل در پرونده نقض حق ثبت اختراع

طی حکم هیئت‌منصفه آمریکا، اپل در پرونده نقض حق ثبت اختراع، باید مبلغ ۵.۷ میلیارد دلار بپردازد.