about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

سرقت اطلاعات محرمانه در هتل

سارقی در فرانسه اطلاعات محرمانه کارشناس یکی از شرکت‌های معروف فرانسوی را سرقت کرد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ افرادی ناشناس وارد اتاقی در هتل Mercure یکی از شهرهای فرانسه شده‌اند که در آن یکی از کارشناسان شرکت تالس (Thales) اقامت داشته است. سارقان زمانی که این کارشناس در رستوران هتل بوده دو لپ‌تاپ او را به همراه یادداشت‌ها و مطالبی که حاوی اطلاعات محرمانه من‌جمله جلسات شرکت تالس بوده را سرقت کرده‌اند. یکی از لپ‌تاپ‌ها اطلاعات مربوط به تسلیحات نظامی و داده‌های شخصی بوده است. این کارشناس در شرکت DMS که یکی از زیرمجموعه‌های تالس است، در حوزه توسعه سامانه‌های پدافند زیردریایی فعالیت می‌کرده است. به گزارش روزنامه پاریسین (Parisien)، کلیه سیستم‌های کامپیوتری کارشناسان تالس با چندین رمز عبور محافظت‌شده و محتوای سیستم‌ها رمزنگاری‌شده‌اند. پلیس می‌گوید این سرقت یا از سوی یک دولتی انجام‌شده و یا نوعی جاسوسی برای شرکت‌های صنعتی بوده است.

شرکت تالس طراح و سازنده قطعات و تجهیزات الکترونیکی موردنیاز در صنایع هوافضا، حمل‌ونقل، صنایع دفاعی-نظامی و تجهیزات امنیتی است که دفتر مرکزی آن در حومه پاریس و شهر نوی-سور-سن قرار دارد. تالس در فهرست فورچون جهانی ۵۰۰ در رتبه ۴۷۵ شرکت‌های برتر دنیا قرارگرفته و حدود ۶۰٪ درصد از درآمد خود را از بخش تولیدات جنگ‌افزار کسب می‌نماید. این شرکت تسلیحاتی فرانسوی در سال ۲۰۱۷ حدود ۹ میلیارد دلار فروش تسلیحات نظامی داشته که این رقم برابر با نیمی از درآمد این شرکت در آن سال بوده است.

تازه ترین ها
وام
1405/06/20 - 15:30- آمریکا

وام ۱۰۰ میلیون‌دلاری ترامپ به اپراتور آفریقایی برای مقابله با هوآوی

دولت ترامپ برای مقابله با نفوذ شرکت چینی هوآوی در آفریقا، ۱۰۰ میلیون دلار به شرکت آفریسل وام می‌دهد.

اعطای
1405/06/20 - 14:54- آمریکا

اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری فلویداِستک توسط پنتاگون

پنتاگون در حال مذاکره برای اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری هوش مصنوعی فلویداِستک است.

سرمایه‌گذاری
1405/06/20 - 13:44- آسیا

سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری کُره جنوبی در ایالات متحده

نخست‌وزیر کُره جنوبی اظهار داشت که مذاکرات پیرامون تعهد سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری این کشور در ایالات متحده به‌خوبی پیش می‌رود.