about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

سرقت اطلاعات محرمانه از وزارت خارجه ایتالیا

مقامات ایتالیایی مدعی هستند روسیه با حمله به وزارت امور خارجه این کشور، بخش زیادی از اطلاعات محرمانه این وزارتخانه را به سرقت برده است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ بر اساس اسنادی که به تازگی منتشر شده است، بیش از 1760 پیام از دفتر نمایندگی ایتالیا در اتحادیه اروپا در بروکسل و وزارت امور خارجه این کشور، حدفاصل سال‌های 2013 تا 2016 به سرقت رفته است و به ادعای کارشناسان، در این حملات، ردپایی از روسیه و چین به چشم می‌خورد.
همچنین شواهدی وجود دارد که بر اساس آن‌ها در زمان حمله، این کشور در حال بررسی تصمیمات اساسی و کلیدی در مورد کشورهایی نظیر ایران یا اوکراین بوده است. به ادعای نهادهای اطلاعاتی در دنیا، ظاهراً برخی کانال‌های دیپلماتیک محرمانه ایتالیایی در سوریه و لیبی هم توسط گروه هکری APT28 که منتسب به دولت روسیه است، مورد نفوذ قرار گرفته و اطلاعات آن‌ها به سرقت رفته است. ادعایی نیز در این زمینه وجود دارد که سایر عملیات هکری صورت گرفته، توسط گروه‌هایی نظیر K3chang و Zegost صورت پذیرفته که منتسب به دولت چین هستند و از جانب آن، پشتیبانی می‌شوند.

ظاهراً در این حملات، اطلاعاتی در مورد رزمایش‌های ناتو، سیاست‌های مهاجرتی و همچنین خطوط انتقال انرژی در دریای مدیترانه، به سرقت رفته و اطلاعات مسروقه در مورد موضوع تحریم‌های روسیه نیز در همان سرورهایی موجود بوده که هکرها به آن‌ها دسترسی پیدا کردند.
نکته دیگری که مراجع اطلاعاتی ایتالیایی به آن اشاره کردند، حمله به رایانه‌های نظامی این کشور بود. در گزارشی که در این رابطه منتشر شد، ادعاشده که ظاهراً بیش از 100 هزار رایانه نظامی این کشور، ممکن است جزو سامانه‌هایی باشد که هکرهای روسی، به آن نفوذ کردند. البته، به این نکته نیز اشاره شده که برخی از تجهیزات، بیش از 15 سال است که به‌روزرسانی نشده‌اند و همین موضوع، بر آسیب‌پذیری‌ها، می‌افزاید. اغلب این رایانه‌ها، تجهیزات مورداستفاده شرکت صنایع دفاعی آراکنوس (Araknos Srl) می‌باشد.

آراکنوس، از ابتدای سال 2000 میلادی، یکی از اعضای صنایع نظامی ایتالیا شد و به‌صورت مؤثری، به‌عنوان شریک ارتش این کشور در دنیای امنیت سایبری، فعالیت می‌کند.
به ادعای شرکت‌های امنیتی ایتالیایی تا سال 2010، شرکت نرم‌افزاری آکاب (AKAB)، آماج بیشترین حملات سایبری مهاجمان قرار داشت، اما بعد از عقد قرار داد با یک شرکت جدید امنیت سایبری به نام آراکنوس، این شرکت تا پایان سال 2015، رکوددار بیشترین حمله سایبری در این کشور شد. وزیر دفاع ایتالیا، در پاسخ به اماواگرهای موجود در مورد تهدیدات سایبری موجود، شبکه‌های داخلی دولتی را کاملاً امن قلمداد کرد و گفت که این تهدیدات، موضوع جدی و غیرقابل‌حلی نیست.
 

تازه ترین ها
تعیین
1405/07/22 - 15:21- آمریکا

تعیین میزان حقوق مرتبط با مهارت‌های هوش مصنوعی

شرکت‌های وال‌استریت، پاداش‌ها و ترفیع‌های شغلی را به مهارت‌های هوش مصنوعی پیوند می‌دهند.

گفتگوی
1405/07/22 - 14:43- اروپا

گفتگوی پوتین با مقامات ارشد روسیه درباره امنیت سایبری

پوتین مقامات ارشد روسیه را برای گفتگو درباره امنیت سایبری گرد هم می‌آورد.

نگرانی
1405/07/22 - 14:11- اروپا

نگرانی آفکام از نحوه برخورد پلتفرم ایکس با محتوای غیرقانونی

نهاد ناظر بر رسانه‌های بریتانیا (آفکام) اعلام کرد که نگران نحوه برخورد پلتفرم ایکس با محتوای غیرقانونی و تروریستی است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.