about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

سرقت اطلاعات خودروهای خودران چین

یکی از کارمندان شرکت اپل، اطلاعات محرمانه‌ای را در زمینه خودروهای خودران سرقت کرده است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ یکی از کارمندان اپل، به برخی از اطلاعات محرمانه مربوط به خودروهای خودران چین دسترسی پیدا کرده است.

شایان ذکر است كه این فرد، توسط پلیس فدرال آمریکا، «FBI» دستگیر شد. طبق اعلام اف بی آی، اصلیت این کارمند چینی بوده و نام وی جیژانگ چن است.

این اتفاق، بعد از آن رخ داد که یکی از همکاران چن متوجه شد وي در بخشی غیرمجاز درحال عکس‌برداری است. پس از آن که این خبر به رؤسای شرکت رسید، اپل با اعمال تحقیقاتی جامع متوجه شد که هزاران سند و مدرک محرمانه از این فناوری در کامپیوتر شخصی وی وجود دارد. بسیاری از این تصاویر، مربوط به فضاهای داخلی ساختمان اپل بودند. آن‌ها همچنین متوجه شدند که او به‌تازگی برای استخدام در شرکت رقیب چینی اقدام کرده است.

اپل بر این باور است که FBI پاسخ همه‌ی پرسش‌ها را در اختیار دارد؛ اما نیروی فدرال، فعلا از اعلام نظر دراین‌باره خودداری کرده است.

شرکت اپل، با مشکلاتی روبه‌رو شده و به‌تازگی ۲۰۰ نفر از کارمندان بخش اتومبیل خودران خود را تعدیل کرده است. باید دید با توجه به این اقدامات، آیا بازهم در آینده شاهد اتفاقات مشابهی خواهیم بود، یا خیر. شايان ذکر است که پیش‌ از این نیز یکی دیگر از کارمندان اپل، به سرقت فناوری مورد استفاده توسط این شرکت در تولید اتومبیل‌های خودران پرداخته بود.

تازه ترین ها
طرح
1405/06/01 - 11:16- آسیا

طرح افزایش و تسریع عملکرد برای شرکت‌های کوچک و متوسط در دهلی

دهلی برنامه ظرفیت‌سازی طرح افزایش و تسریع عملکرد را برای شرکت‌های کوچک و متوسط راه‌اندازی کرد.

اندیشکده
1405/06/01 - 11:08- تروریسم سایبری

اندیشکده جعلی رژیم صهیونیستی، ابزار جدید روایت‌سازی در جنگ

رژیم صهیونیستی در تلاشی آشکار برای تأثیرگذاری بر چت‌بات‌های هوش مصنوعی، یک اندیشکده جعلی ایجاد کرد.

راه‌اندازی
1405/06/01 - 10:52- هوش مصنوعي

راه‌اندازی استاندارد پیشنهادی متن‌باز در ایالات متحده

راه‌اندازی یک استاندارد پیشنهادی متن‌باز در ایالات متحده که فرایندهای دولتی را توسط عوامل هوش مصنوعی مشخص می‌کند.