about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

سرقت اطلاعات اعتباری در آمریکا ادامه دارد

مدیران 216 شعبه رستوران های زنجیره ای در آمریکا از هک شدن کارت‌های اعتباری مشتریان خود در نتیجه یک حمله هکری خبر داده‌اند. این حمله سایبری که گفته می شود از 16 ژوئن تا 5 سپتامبر در شعب رستوران‌های جیمی جان رخ داده است، اعتبارات بانکی مشتریان را در معرض خطر قرار داده است. مدیران این رستوران زنجیره ای پس از این حاثه اعلام داشتند که در حال بررسی این حمله با مقامات مربوطه می باشند و اطلاعات جدید این سرقت را در اسرع وقت اطلاع رسانی خواهند کرد.

به نظر می رسد هکرها توانسته اند با نفوذ به سیستم های POS این فروشگاه ها، اطلاعات کاربران از جمله اسامی، شماره کارت اعتباری، رمز عبور و نام بانک مربوطه را به سرقت ببرند.

در طی سالیان اخیر، شهروندان آمریکایی به شدت تحت تاثیر حملات سایبری قرار گرفته اند که منجر به سرقت اطلاعات کارت های اعتباری آنها می شود. فروشگاه زنجیره ای Target نمونه بارز اینگونه حملات می باشد که صدمات فراوانی را برای این شرکت و مشتریان آن به دنبال داشته است.

از همین رو مقامات ایالات متحده به شدت در تلاشند تا با رفع حفره های امنیتی موجود در سیستم های POS خود، در کاهش هر چه بیشتر این حملات گام بردارند.

تازه ترین ها
پیشنهاد
1405/07/20 - 16:30- هوش مصنوعي

پیشنهاد 7 میلیارد دلاری آمازون برای خرید استارت‌آپ اسرائیلی

آمازون در حال مذاکره برای خرید استارت‌آپ هوش مصنوعی اسرائیلی «Decart» به قیمت ۷ میلیارد دلار است.

لزوم
1405/07/20 - 16:19- آسیا

لزوم تقویت امنیت سایبری در ایستگاه‌های پلیس فیلیپین

پلیس ملی فیلیپین به دنبال بهبود توانایی واکنش به جرایم سایبری در هر ایستگاه پلیس است.

حمله
1405/07/20 - 16:13- جرم سایبری

حمله سایبری به سامانه‌های سرمایشی سوپرمارکت‌های فرانسه

چندین زنجیره بزرگ سوپرمارکتی در فرانسه هدف حمله سایبری به سامانه‌های سرمایشی فروشگاه‌ها قرار گرفته‌اند؛ حمله‌ای که به گزارش رسانه‌های محلی، موجب افزایش دمای یخچال‌ها و از بین رفتن مقادیر قابل‌توجهی از مواد غذایی تازه شده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.