about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

سرقت از خودپردازهای اروپا با بدافزار

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ دستگیری این مجرمان جزو اولین اقداماتی از این نوع در اروپا است که توسط پلیس بین‌الملل و اداره‌ رسیدگی به جرائم سازمانی و تروریسم با همکاری یوروپل، یوروجاست و سایر مقامات مجری قانون اروپایی، در رومانی و مالدیو، صورت گرفته است.
این گروه با استفاده از نوعی بدافزار ملقب به تایوپکین، اقدام به راه‌اندازی آنچه به‌عنوان حملات جک پوتینگ شناخته می‌شود کرده و میلیون‌ها دستگاه خودپرداز در سراسر اروپا و حتی فراتر از آن را آلوده کرده‌اند.
با استفاده از بدافزار تایوپکین، مظنونین با صدور فرمان‌هایی از پین‌پد دستگاه خودپرداز، قادر به خالی کردن پول نقد از دستگاه‌های خودپرداز آلوده شده بودند.
بدافزار تایوپکین ابتدا توسط آزمایشگاه شرکت کسپرسکی بنا به درخواست یک مؤسسه‌ مالی موردبررسی قرار گرفت. در حین این تحقیقات، کسپرسکی تهدید بدافزار را بر روی بیش از ۵۰ دستگاه خودپرداز در اروپای شرقی، شناسایی کرد. این بدافزار به اپراتور خود اجازه‌ خالی کردن پول از خودپرداز را بدون نیاز به هیچ‌گونه کارت اعتباری می‌دهد.

 

تازه ترین ها
درخواست
1405/06/21 - 18:45- هوش مصنوعي

درخواست صندوق جهانی ظرفیت‌سازی هوش مصنوعی توسط سازمان ملل

سازمان ملل طی گزارشی درخواست خود را برای ایجاد صندوق جهانی ظرفیت‌سازی در حوزه هوش مصنوعی اعلام کرد.

بازنگری
1405/06/21 - 17:59- آسیا

بازنگری پروژه مرکز داده هوش مصنوعی در امارات

امارات متحده عربی بی‌سروصدا در حال بازنگری برنامه‌های خود برای یک پروژه مرکز داده هوش مصنوعی با ظرفیت ۵ گیگاوات است.

محاکمه
1405/06/21 - 17:18- آمریکا

محاکمه شرکت هوآوی در ایالات متحده آغاز شد

محاکمه شرکت هوآوی در ایالات متحده به اتهام توطئه برای ارتکاب جرایم سازمان‌یافته طی دو دهه در نیویورک آغاز شد.