about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

انتشار شده در تاریخ

سردرگمی در رفع فیلتر تلگرام و اینستاگرام!

اظهارنظرهای متفاوت مسئولان در مورد فیلتر یا عدم فیلتر شبکه‌های پیام‌رسان اجتماعی، مردم را دچار سردرگمی و ابهام کرده است.

به گزارش کارگروه شبکه‌های اجتماعی سایبربان؛ موضوع فیلتر کردن برخی شبکه‌های پیام‌رسان در داخل کشور، موضوع تازه‌ای نیست و از چند ماه پیش، در رسانه‌های مختلفی در مورد آن، اظهارنظرهایی مطرح می‌شد. این موضوع تا رخدادهای چند هفته گذشته در تهران و برخی شهرهای مختلف پیش رفت و درنهایت، به فیلترینگ تلگرام و اینستاگرام، به دلیل موضوعات امنیتی منجر شد.

از همان زمان که فیلترینگ این شبکه‌های اجتماعی به‌صورت عمومی اعلام شد، مباحث مختلفی نیز در مورد رفع فیلتر این رسانه‌ها مطرح گردید و درحالی‌که برخی از رفع فیلتر آن در روزهای بعد از اغتشاشات خبر می‌دادند، عده‌ای دیگر از مسئولین نیز مدعی ادامه‌دار بودن این فیلترینگ می‌شدند.
حال در جدیدترین رخداد، درحالی‌که چند روز پیش، رفع فیلتر اینستاگرام به‌صورت رسمی اعلام شد، صبح امروز عبدالصمد خرم‌آبادی دبیر کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه در پیامی اعلام کرد که این رفع فیلتر، برخلاف قوانین است و وزارت ارتباطات مرتکب تخلف شده است.
یکی دیگر از تناقضاتی که امروز شاهد آن بودیم، اظهارنظر متفاوت چند نماینده مجلس، از جلسه کمیسیون امنیت ملی درباره رفع فیلتر تلگرام در روز پنج‌شنبه بود. درحالی‌که صبح امروز، یکی از نمایندگان مجلس، از رفع فیلتر تلگرام خبر داد، ساعاتی پس‌ازآن، دو نماینده دیگر با رد این اظهارات، مدعی شدند که فعلاً چنین بحثی مطرح نیست.

حال چند سؤال در اینجا مطرح می‌شود که قطعاً فضای عمومی کشور را نیز به خود مشغول ساخته است:

1-    متولی اصلی فیلتر یا رفع فیلتر شبکه‌های اجتماعی یا وب‌سایت‌ها در کشور چه شخص یا گروهی است و در صورت بروز یک رخداد، چه کسی باید در این زمینه پاسخ‌گو باشد؟
2-    بر اساس اطلاعات موجود، کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه، شورایی متشکل از چند نهاد است و درصورتی‌که موضوعی در این شورا تصویب شود، به‌عنوان‌مثال، یک شبکه اجتماعی یا سایت فیلتر یا رفع فیلتر می‌شود. حال که این پیام‌رسان‌ها فیلتر شدند، چرا هرکدام از مسئولین این شورا از این موضوع اظهار بی‌اطلاعی کرده و تلاش می‌کنند آن را به گردن دیگران بیندازند؟
3-    برخی ادعا می‌کنند که فیلترینگ تلگرام، در شورای عالی امنیت ملی تشکیل شده است که تقریباً از تمام ارکان نظام، در آن نماینده وجود دارد و تصمیم به فیلتر این شبکه اجتماعی، چنانچه در این شورا مطرح شده باشد، قطعاً به اطلاع همه نماینده‌ها رسیده است. پس چگونه است که برخی از اعضای آن، هم‌اکنون از مخالفت خود با فیلترینگ حرف می‌زنند و حتی اخبار دقیقی از آینده آن ندارند؟

این امید و انتظار وجود دارد که هر چه سریع‌تر، مسئولان مربوطه، تصمیم قطعی خود در مورد ادامه فیلترینگ یا عدم فیلتر تلگرام و امثالهم را با مردم در میان بگذارند و فضای جامعه را از التهاب و سردرگمی به وجود آمده برهانند.
 

تازه ترین ها

آسیب رسانه‌های اجتماعی به دموکراسی

مرکز تحقیقات پیو اعلام کرد که تعداد فزاینده‌ای از مردم فکر می‌کنند رسانه‌های اجتماعی مردم را فریب می‌دهد و به دموکراسی آسیب می‌رساند.

پروژه
1405/07/09 - 17:19- آمریکا

پروژه مریدین، طرح پنتاگون برای دگرگون‌سازی شیوه نبرد

پنتاگون باهدف توسعه فناوری‌های پیشرفته نظامی، پروژه مریدین را آغاز می‌کند.

حمایت
1405/07/09 - 16:36- هوش مصنوعي

حمایت بنیاد گوگل از آموزش هوش مصنوعی در دانشگاه‌های آمریکا

مدرسان ۳۰ دانشگاه در سراسر ایالات متحده، با حمایت بنیاد گوگل، برنامه‌های توسعه هوش مصنوعی را به‌صورت آزمایشی اجرا خواهند کرد.