about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

سبقت میلی‌متری واتس‌اپ از تلگرام در ایران

مرکز «افکار سنجی دانشجویان ایران» (ایسپا) می‌گوید محبوبیت واتس اپ در ایران از تلگرام پیشی گرفته است.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان؛ مرکز «افکار سنجی دانشجویان ایران» (ایسپا) امروز نتایج دو نظرسنجی اخیر خود را منتشر کرد که نشان می‌دهد 70 درصد مردم ایران دست کم عضو یکی از شبکه‌های اجتماعی هستند. جالب اینکه ایسپا می‌گوید محبوبیت واتس اپ در ایران از تلگرام پیشی گرفته است.

به گفته ایسپا، نظرسنجی تلفنی انجام شده در روزهای 17 و 18 تیر امسال که دربرگیرنده جامعه آماری شهروندان کشور بوده (شامل ساکنین شهر و روستا)، نشان می‌دهد 70 درصد مردم دست کم از یکی از شبکه‌های اجتماعی استفاده می‌کنند. نظرسنجی دیگری که به اسفند 97 باز می‌گردد، نشان می‌دهد 70 درصد جوانان 18 تا 29 ساله کشور از تلگرام و 49 درصد از اینستاگرام استفاده می‌کنند. نظرسنجی دیگر ایسپا که آن نیز به اسفند 97 باز می‌گردد، نشان می‌دهد 54 درصد مردان از تلگرام، 28 درصد اینستاگرام، 24 درصد از واتس اپ و 3 درصد از سروش استفاده می‌کردند. این در حالی است که این آمار برای زنان به ترتیب 58 درصد، 31 درصد، 27 درصد و 2 درصد بوده است.

نظرسنجی دیگری که در مهر 97 انجام شده بود، نشان می‌داد علی رغم اعمال فیلترینگ، هنوز 47 درصد کاربران از تلگرام استفاده می‌کردند.

اما در تازه‌ترین نظرسنجی ایسپا از مردم پرسیده شده در حال حاضر از کدام شبکه اجتماعی استفاده می‌کنند. 42.8 درصد از پاسخ دهندگان واتس اپ و 42 درصد تلگرام را عنوان کرده‌اند. این در حالی است که نتایج اسفند 97 به ترتیب برای تلگرام و اینستاگرام 55.9 و 25.1 درصد اعلام شده بود. بنابراین ظاهراً در ایران واتس اپ از تلگرام پیشی گرفته است. در پایان ایسپا چنین نتیجه گیری کرده که فیلترینگ تلگرام در بلند مدت باعث رشد محبوبیت واتس اپ شده است.

ایسپا می‌گوید در نظر سنجی اخیر پاسخ‌دهندگان قادر به انتخاب چند گزینه بوده‌اند.

موضوع:

تازه ترین ها
حمایت
1405/06/12 - 14:12- سایرفناوری ها

حمایت وزرای دارایی گروه جی ۲۰ از نوآوری‌های مالی دیجیتالی

وزرای دارایی گروه جی ۲۰ و رؤسای بانک مرکزی حمایت خود را از نوآوری‌های مالی دیجیتالی اعلام کردند.

جریمه تیک‌تاک توسط سازمان حفاظت از داده‌های برزیل

سازمان ملی حفاظت از داده‌های برزیل حدود ۳۰ میلیون دلار جریمه برای بایت دنس، شرکت مادر تیک‌تاک اعمال کرد.

ممنوعیت
1405/06/12 - 12:13- آمریکا

ممنوعیت واردات ربات‌های انسان‌نما به ایالات متحده

کمیسیون ارتباطات فدرال ایالات متحده واردات ربات‌های انسان‌نما ساخت خارج را به دلیل نگرانی‌های امنیت ملی ممنوع کرد.