about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

سایت Bitcoin.org مورد حمله دیداس قرار گرفت

وب‌سایت «Bitcoin.org» که میزبان کدهای بیت کوین است، هدف حملات منع سرویس توزیع شده قرار گرفت.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان به نقل از کوین دسک، این وب‌سایت دیروز تحت حملات شدید دیداس قرار گرفت و برای مدتی از دسترس خارج شد. یک نسخه از کدهای متن‌باز شبکه بیت کوین در Bitcoin.org قرار دارد.
زمانی که این وب‌سایت از دسترس خارج شده بود، طرفداران و توسعه‌دهندگان با به اشتراک‌ گذاشتن کلاینت بیت کوین کور (Bitcoin Core) از طریق تورنت، به افراد تازه‌واردی که قصد دانلود آن را داشتند کمک کردند. کلاینت بیت کوین از طریق یک فایل مگنت هم قابل دسترسی است. با استفاده از این فایل،‌ می‌توان کلاینت بیت کوین کور را از طریق نرم‌افزار‌هایی نظیر یوتورنت (UTorrent) دانلود کرد. از این لینک،‌ کاربر می‌تواند هش محل ذخیره بیت کوین کور را پیدا کرده و نرم‌افزار را دانلود کند.
منع سرویس توزیع شده یا دیداس، حمله‌ای است که در آن فرد یا گروهی از مهاجمان، سعی می‌کنند با پر کردن منابع یک سرور یا وب‌سایت، فعالیت و کارکرد آن را مختل کنند.
کبرا (Cobra)، یکی از توسعه‌دهندگان ناشناس بیت کوین که مسئولیت رسیدگی به این وب‌سایت را هم برعهده دارد، با بیان اینکه این قبیل حملات در زمان جهش قیمت بیت کوین طبیعی است، گفت که Bitcoin.org‌ در حال حاضر در دسترس است.

با حمله منع سرویس توزیع شده گسترده‌ای روبه‌رو بودیم که معمولاً در بازار صعودی بیت کوین و ثبت اوج قیمت امری طبیعی است. این حمله باعث شد تا برای مدتی وب‌سایت از دسترس خارج شود، ولی در حال حاضر همه چیز به حالت عادی برگشته است. بسته به اینکه مهاجمان تا کِی می‌خواهند به حمله ادامه دهند، احتمال دارد در فواصل معین بارها سایت را از دسترس خارج کنیم.

به‌گفته کبرا، آی‌پی مهاجمان از روسیه بوده است، اما نمی‌توان دقیقاً گفت که مهاجمان از کدام منطقه حمله خود را انجام داده‌اند. به‌علاوه هکرها از ابزارهای مخفی‌سازی آی‌پی نظیر شبکه‌های خصوصی استفاده کرده‌اند. از سوی دیگر، حملات دیداس معمولاً با استفاده از دستگاه‌های آلوده به بدافزار انجام می گیرند.

تازه ترین ها
توافق‌نامه
1405/06/02 - 22:18- اقیانوسیه

توافق‌نامه کمیسر امنیت الکترونیکی استرالیا با روبلاکس

کمیسر امنیت الکترونیکی استرالیا توافق‌نامه‌ای با روبلاکس منعقد کرد تا اقدامات ایمنی را باهدف محافظت از کودکان اجرا کند.

اتهام
1405/06/02 - 21:18- آسیا

اتهام ۹ نفر به دلیل قاچاق تراشه به چین

تایوان ۹ نفر را به اتهام صادرات غیرقانونی سرورهای هوش مصنوعی حاوی تراشه‌های انویدیا به چین متهم کرد.

بررسی
1405/06/02 - 20:38- هوش مصنوعي

بررسی زیرساخت ابری مستقل توسط پاکستان

پاکستان در حال بررسی زیرساخت ابری مستقل برای پشتیبانی از تبادل امن داده‌های دولتی، ابزارهای هوش مصنوعی و خدمات تجارت دیجیتال است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.