about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

سایت‌های قمار در فضای مجازی تعطیل می‌شوند

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات شب گذشته در خصوص تعطیلی سایت‌های شرط‌بندی و قماربازی توضیح کوتاهی داد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان، محمدجواد آذری جهرمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در صفحه اینستاگرام خود در پاسخ به سؤال یکی از کاربران درباره سایت‌های قماربازی و شرط‌بندی توضیح کوتاهی ارائه داد.
آذری جهرمی در استوری خود با اشاره به اینکه قمار حرام است و اقتصاد ناسالمی دارد، نوشت "تبلیغات سایت‌های قماربازی و شرط‌بندی مشکل دارد و باید تعطیل شوند، چون عده‌ای به‌اشتباه فریب این سایت‌های مخرب را می‌خورند و تمام داراییشان را از دست می‌دهند".
شایان‌ذکر است؛ شب گذشته وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در استوری اینستاگرام حدود یک ساعت از وقت خود را به پاسخ به سؤالات کاربران اختصاص داد.
در ادامه استوری منتشرشده از محمدجواد آذری جهرمی در رابطه با سایت‌های شرط‌بندی را مشاهده می‌کنید:
 

Paragraphs
تازه ترین ها
ایجاد
1403/12/07 - 08:02- آسیا

ایجاد یک مرکز داده انعطاف‌پذیر در اندونزی

کارشناسان معتقدند که ایجاد اولین مرکز داده ملی اندونزی در سیکارانگ نشان دهنده تلاش برای تقویت حاکمیت دیجیتال و تسریع تحول دیجیتال در این کشور است.

ثبت
1403/12/07 - 08:00- اروپا

ثبت چندین میلیارد روبل خسارت ناشی از کلاهبرداری‌های سایبری در روسیه

وزارت کشور روسیه اعلام کرد که این کشور با سرقت حدود 200 میلیارد روبل در سال گذشته، توسط هکرها تحت تأثیر موج جرایم سایبری قرار گرفته است.

نصب
1403/12/07 - 07:57- ابزارهای هوشمند

نصب سیستم‌های شناسایی بیومتریک در خطوط متروی رژیم صهیونیستی

پلیس رژیم صهیونیستی خواستار نصب سیستم‌های شناسایی بیومتریک در خطوط مترو در سرزمین‌های اشغالی شد.