about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

مجرمان اینترنتی با ایجاد یک طرح جدید در صدد فریب کاربران فیس بوک بر آمده اند. آنها کمپین‌های ساختگی رای گیری را ایجاد می‌کنند و با فریب کاربران آنها را به وب سایت‌های فیشینگ هدایت می‌کنند.

به گفته کارشناسان شرکت امنیتی سیمانتک، کلاه برداران با راه اندازی یک وب سایت رای گیری به طرح سوالاتی برای هدف قرار دادن مخاطب جوان خود می‌پردازند از قبیل:  "چه کسانی برتر هستند؟ پسران یا دختران؟ " . با کلیک کاربران بر روی سوال مربوطه آنها به یک وب سایت فیشینگ وصل می‌شوند.

در مرحله نهایی این طرح، به قربانیان گفته می‌شود که رای شان با موفقیت ثبت شده است. این سایت رای گیری بر روی یک دامنه که به نظر می‌رسد چیزی شبیه به http://smartapps[domain name].com باشد، میزبانی می‌شود. این گونه آدرس‌ها باعث می‌شوند که این رای گیری قانونی جلوه کند.

همیشه سعی کنید که یک نرم افزار آنتی ویروس بر روی سیستم تان نصب شده باشد تا در برخورد با این موارد قادر به تشخیص چنین وب سایت‌های مخربی باشید.

تازه ترین ها
تقلای
1405/06/09 - 19:58- تروریسم سایبری

تقلای رژیم صهیونیستی برای تقویت زیرساخت‌های حیاتی

رژیم صهیونیستی با افزایش تهدیدات سایبری مبتنی بر هوش مصنوعی، برای تقویت زیرساخت‌های حیاتی خود تقلا می‌کند.

هشدار
1405/06/09 - 18:17- آمریکا

هشدار صندوق بین‌المللی پول در مورد خطرات استیبل‌کوین‌ها

صندوق بین‌المللی پول در مورد خطرات استیبل‌کوین‌ها برای اقتصادهای نوظهور هشدار داد.

حفاظت
1405/06/09 - 17:35- آفریقا

حفاظت از داده‌های شخصی پیش از انتخابات در مراکش

سازمان حفاظت از داده‌های مراکش در حال بررسی نحوه مدیریت اطلاعات شخصی و مطالب تولید شده توسط هوش مصنوعی در روند انتخابات است.