about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

متحدان ایالات متحده، به دنبال موقعیت عملیاتی نزدیک تر با این کشور هستند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ به گفته کارشناسان نظامی و غیرنظامی آمریکایی و خارجی، در منطقه وسیع هند-آرام همه مسیرها به سایبری ختم می‌شوند. این هیئت، در روز آخر کنفرانس «TechNet» در این منطقه در ماه نوامبر امسال در هونولولو پیرامون نیاز به همکاری به دلیل افزایش نگرانیهای امنیت سایبری به بحث و گفتگو پرداختند. 

پل فردنبرگ سوم (Paul Fredenburgh III)، مدیر هیئت کارشناسان در فرماندهی سایبری هند-آرام (INDOPACOM) گفت که تمرکز روی مسائل سایبری مانند اعتماد به آژانس جدید امنیت ملی است. این تغییر در راهبردی ملی ما است و ما باید بهطور خاص در یک محیط سایبری آن را تنظیم کنیم. امروز، انتظار میرود که در هر حوزه از جمله فضای سایبری رقابت صورت گیرد؛ دشمنان ما از این فضا برای اجرای عملیات‌های درگیرانه استفاده می‌کنند.

فردنبرگ تأکید کرد:

ما باید طیف کامل عملیات‌های سایبری را در هر جای منطقه از جمله زمینی، دریایی، هوایی و فضایی انجام دهیم. ما باید شبکه‌ها را برای تأثیرات عملیاتی طراحی کنیم. اگر به ما گفته شود که این کار را نمی‌توانیم به تنهایی انجام دهیم، بنابراین باید شبکه‌ای طراحی کنیم که به ما اجازه همکاری با همتایان و متحدانمان را بدهد.

یکی از این شرکا، کانادا است؛ جی‌آرپی لاروش (J.R.P. Laroch)، معاون J-3 فرماندهی سایبری هند-آرام اعلام کرد که سایبری و فضایی در آینده بخش مهمی از هر فعالیت چندملیتی خواهند بود. 

جوزف ماتوس (Joseph Matos)، عضو نیروهای تفنگداران اقیانوس آرام هشدار داد:

فن آوری به تنهایی راه حل قابلیت همکاری ائتلاف نیست. فشار آوردن به شرکایمان تنها راه حل نیست. نحوه استفاده هوشمندانه از این فشار از اهمیت بسزایی برخوردار است. برنامه‌ریزان باید در مورد نحوه تجهیز کردن شرکایشان برای مشارکت خوب بیندیشند.

نقش فزاینده سایبری، به عرضه بالای امنیت بستگی دارد و برخی از اعضای هیئت مدیره در مورد چگونگی نمایش آن توضیحاتی دادند. موسس کائووی (Moses Kaoiwi)، مدیر ستاد نیروهای مشترک گارد ملی هاوایی اظهار داشت که زیرساخت حیاتی هاوایی برای تضمین مأموریت ضروری است. گارد به‌تازگی یک تیم بیمه مأموریت سایبری (CMAT) تشکیل داده است که با تیم واکنش اضطراری شیمیایی، بیولوژیکی و هستهای (CBN) برابری می‌کند. تیم بیمه مأموریت سایبری، نیز همانند آن تیم مشارکت در این منطقه در میان صنعت و سازمان‌های دولتی را توسعه خواهد داد.

کائووی گفت :

واکنش سریع، کلید حل هرگونه تهدید فیزیکی یا سایبری است. برای رسیدگی به یک تهدید، تروریست یا مورد طبیعی من باید این اطلاعات را داشته باشم. من به یک تصویر عملیاتی معمول از یک تهدید داخلی برای تخصیص منابع نیاز دارم.

گلِن ژنو (Glen M. Genove)، مدیر نیروهای هوایی ایالات متحده در اقیانوسیه اظهار داشت:

ما نیروهای پایه ای خود را به منظور تبدیل شدن به سپاهی برای شبکه ‌ها در پایگاه مجدداً سازماندهی می‌کنیم. مجازی سازی شبکه ‌ها، باعث پیشرفت ‌های زیادی می‌شود. اکنون ما توانایی دسترسی یک ماشین به تعدادی شبکه را فعال کرده و مجموعه شبکه‌های نمایان روی یک قطعه شیشه‌ای واحد را داریم.

ژنو خاطرنشان کرد:

از دیدگاه فناوری اطلاعات، همه اینها مربوط به ارتباطات هستند؛ ما باید فرآیند و پلتفرم را برای توانمندسازی یادگیری کاربران و پرس‌وجو در مورد هر چیزی و گرفتن جواب فعال کنیم.

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.