about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

انتشار شده در تاریخ

سامسونگ عینک واقعیت افزوده تاشو تولید می کند

در حالی که هنوز سرنوشت گوشی دارای نمایشگر تاشوی سامسونگ مشخص نیست، منابع مطلع از تولید عینک واقعیت افزوده تاشو توسط این شرکت خبر داده‌اند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، به نقل از «مهر»؛ سامسونگ یک اختراع ویژه را نیز در همین زمینه به ثبت رسانده که نشان می‌دهد عینک یادشده خدمات متنوعی را از طریق فناوری واقعیت افزوده در اختیار کاربران قرار می‌دهد.

اختراع یادشده که در آمریکا به ثبت رسیده نشان می‌دهد فریم‌های این عینک ضخامت بیشتری در مقایسه با فریم‌های عینک‌های عادی دارد و علت این مسئله گنجانده شدن برخی اجزا و وسایل الکترونیکی در آن است.

در شرایطی که هنوز تولید این عینک در پرده‌ای از ابهام قرار دارد، گفته می‌شود عینک یادشده به محض بازشدن و قرار گرفتن بر روی چشم روشن می‌شود و فعالیت خود را آغاز می‌کند. کاربر بعد از استفاده هم می‌تواند این عینک را از محل دسته‌ها و نیز از محل پل عینک که بین دو قاب شیشه قرار دارد، تا بزند.

عینک سامسونگ مجهز به یک پروژکتور نیز هست که بر روی دسته آن قرار می‌گیرد و تصاویر را بر روی نمایشگر کوچکی که در درون شیشه عینک نصب شده، می‌تاباند. قرار است حسگرهایی مغناطیسی نیز در این عینک کار گذاشته شود تا از خاموش شدن ناگهانی آن جلوگیری شود.
هنوز مشخص نیست این عینک از چه امکاناتی برخوردار خواهد بود ولی گفته می‌شود در درون آن از پردازنده‌های تولیدی شرکت ARM استفاده شده است.

Paragraphs
سامسونگ
سامسونگ عینک واقعیت افزوده تاشو تولید می کند
تازه ترین ها
توسعه
1405/08/02 - 15:10- هوش مصنوعي

توسعه ابزار هوش مصنوعی پزشکی توسط مایکروسافت

مایکروسافت ابزار هوش مصنوعی‌ای توسعه داده است که می‌تواند؛ مانند یک پزشک، به‌صورت مرحله‌به‌مرحله تشخیص دهد.

ممنوعیت رسانه‌های اجتماعی برای کودکان زیر ۱۵ سال در یونان

یونان ممنوعیت استفاده از رسانه‌های اجتماعی را برای کودکان زیر ۱۵ سال تصویب کرد.

تقلای
1405/08/02 - 14:37- آسیا

تقلای امارات برای پیشبرد دفاع سایبری باوجود شکاف‌های نظارتی

شرکت امنیت سایبری سیسکو اعلام کرد که پیشرفت دفاع سایبری در امارات وجود دارد، اما همچنان شکاف‌هایی در زمینه دید و هماهنگی دیده می‌شود.