about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

حمله
1405/05/20 - 15:30- جنگ سایبری

حمله سایبری به زیرساخت آب مینه‌سوتا

بررسی قرائن نشان می‌دهد عامل حمله اسرائیل است و سناریوی ایران فاقد وجاهت منطقی است

طبق پیش‌بینی‌های انجام‌شده، سامسونگ در پایان سال ۲۰۱۷ و با درآمد بیشتر نسبت به اینتل، خود را به‌عنوان بزرگ‌ترین تولید‌کننده‌ی نیمه‌هادی جهان معرفی خواهد کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ کسب و کار تولید نیمه‌هادی سامسونگ در چند سال اخیر رشد قابل توجهی به خود دیده است. غول فناوری کره‌ی جنوبی موفق شد در سه‌ماهه‌ی دوم سال جاری، به پادشاهی ۲۴ ساله‌ی اینتل در این حوزه پایان دهد و سود بیشتری در این حوزه نصیب خود کند.

مؤسسه‌ی تحقیقاتی IC Insights در همین راستا پیش‌بینی کرده است که سامسونگ به‌طور کلی و در سال ۲۰۱۷ و با درآمد ۴.۶ میلیارد دلار، موفق به عبور از اینتل در حوزه‌ی درآمدزایی صنعت نیمه‌هادی‌ شود. بر اساس گزارشات این مؤسسه، عملکرد عالی سامسونگ در سه‌ماهه‌ی دوم اتفاقی نیست و این شرکت مطرح فناوری در ادامه‌ی سال نیز روند روبه‌رشد خود را طی خواهد کرد.

اینتل طی ۲۴ سال گذشته و از سال ۱۹۹۳ با بیشترین میزان درآمد در تولید نیمه‌هادی‌، خود را به‌عنوان بزرگ‌ترین شرکت فعال این حوزه معرفی کرده است. با این حال و با ایجاد بازار جدید و سودده گوشی‌ هوشمند، حتی افزایش سود ۴۰ درصدی اینتل نسبت به مدت مشابه سال گذشته نیز به این شرکت برای باقی‌ ماندن در صدر بزرگ‌ترین تولید‌کننده‌های نیمه‌هادی کمکی نکرد.

پیش‌بینی می‌شود تا انتهای سال ۲۰۱۷ سامسونگ با اختلاف ۴.۶ میلیارد دلاری نسبت به اینتل در صدر قرار بگیرد. فعالیت گسترده‌ی سامسونگ در تولید حافظه‌های NAND و DRAM کمک بزرگی به این شرکت در پیشرفت آن کرده است.

طبق پیش‌بینی مؤسسه‌ی IC Insights، سامسونگ تا انتهای سال ۲۰۱۷، ۱۵ درصد از بازار نیمه‌هادی‌ را به خود اختصاص خواهد داد. این در حالی است که اینتل برای اولین بار با نزول به رتبه‌ی دوم، تنها ۱۳.۹ درصد از بازار نیمه‌هادی‌ را در اختیار خواهد داشت.

بزرگ‌ترین تولید‌کننده‌ی گوشی‌ هوشمند در نظر دارد با افزایش حجم تولید خود، جایگاه بزرگ‌ترین تولید‌کننده‌ی نیمه‌هادی جهان را نیز برای خود حفظ کند.

 

تازه ترین ها
تأمین‌کننده
1405/07/19 - 15:26- آمریکا

تأمین‌کننده چینی اَپل زیر ذره‌بین کمیسیون تجارت بین‌الملل آمریکا

شرکت تأمین‌کننده چینی اَپل اعلام کرد که انتظار تأثیر منفی چندانی از تحقیقات جدید ایالات متحده در خصوص نقض حق ثبت اختراع ندارد.

عرضه
1405/07/19 - 14:58- آسیا

عرضه استارلینک در هند باقیمت مناسب

ایلان ماسک چند روز قبل از عرضه اولیه سهام شرکت جیو توسط آمبانی، وعده داد که استارلینک در هند باقیمت مناسب عرضه شود.

شبیخون
1405/07/19 - 13:54- امنیت تلفن همراه

شبیخون بدافزارهای پیش‌نصب‌شده به دستگاه‌های اندروید ارزان‌قیمت

به گفته محققان، هزاران دستگاه اندروید ارزان با بدافزار از پیش نصب شده آلوده شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.