about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

سامانه نظارت ابری بر فضای سایبری کشور همزمان با هفته پدافند غیرعامل توسط وزیر ارتباطات و رئیس سازمان پدافند غیرعامل افتتاح شد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ سامانه نظارت ابری پادویش با هدف تامین امنیت زیرساخت های حیاتی و حساس کشور توسط یک شرکت دانش بنیان طراحی و با حضور محمدجواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و سردار غلامرضا جلالی رئیس سازمان پدافند غیرعامل به بهره برداری رسید. این سامانه نظارت بر فضای سایبری در مراسم نکوداشت هفته پدافند غیرعامل که صبح امروز در وزارت ارتباطات برگزار شد به بهره برداری رسیده است.

این سامانه امکان رصد و مراقبت همه جانبه از فضای سایبری، رصد تمام رایانه های متصل به شبکه، کشف و خنثی کردن تهدیدات فضای سایبری و مجازی را فراهم می کند. سامانه نظارت ابری پادویش با جمع آوری اطلاعات در فضای سایبری و تحلیل فرآیندها از اطلاعات موجود در فضای سایبر مراقبت می کند و به طور کلی رصد و مراقبت دائمی در فضای سایبری را به همراه دارد. این سامانه به مرکز کلان داده تهدیدات بدافزاری متصل خواهد شد.

در این مراسم همچنین سه تفاهم نامه با حضور وزیر ارتباطات و رئیس سازمان پدافند غیرعامل در حوزه موضوعات پدافندی به امضا رسید از جمله این تفاهم نامه ها تدوین پیوست پدافندی شبکه ملی اطلاعات بین کمیته پدافند غیرعامل وزارت ارتباطات و مرکز تحقیقات مخابرات و تفاهم نامه جذب نخبگان سرباز در پدافند غیرعامل است؛ در همین حال تمبر نکوداشت هفته پدافند غیرعامل در این مراسم ابطال شد.

تازه ترین ها
عملیات
1405/06/08 - 19:36- آسیا

عملیات وام‌دهی دیجیتال توسط بانک فدرال هند

بانک فدرال هند یک سیستم جدید باهدف ساده‌سازی عملیات وام‌دهی دیجیتال اجرا کرده است.

تأسیس
1405/06/08 - 18:34- اروپا

تأسیس مرکز مقابله با افراط‌گرایی خشونت‌آمیز در بریتانیا

کشورهای عضو گروه پنج چشم، مرکز جدیدی برای مقابله با افراط‌گرایی خشونت‌آمیز در بریتانیا تأسیس خواهند کرد.

مردم
1405/06/08 - 17:45- اروپا

مردم بریتانیا حق دارند مکالمات خصوصی آنلاین داشته باشند!

طی یک نظرسنجی سراسری، عموم مردم بریتانیا معتقدند که حق دارند مکالمات خصوصی آنلاین داشته باشند.