about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

سامانه تشخیص چهره جایگزین گذرنامه می‌شود

فرودگاه لس آنجلس برای تسریع در رفت و آمد و افزایش امنیت، اقدام به طراحی سامانه تشخیص چهره نموده است.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛  فرودگاه بین المللی لس آنجلس را برای بررسی هویت مسافران سیستم تشخیص چهره را در این فرودگاه فعال کرد که این موضوع آنها را بین فرودگاه هایی قرار می دهد که از این سامانه استفاده می کنند.

البته کارشناسان امنیتی اظهار کرده اند که در برخی موارد شاهد این واقعیت بودند که این سامانه ها با خطا روبه رو شده، اما در اغلب موارد پاسخ صحیح داده و درست کار کرده است.

در حال حاضر بزرگترین خطوط هوایی جهان یعنی فرودگاه بین‌المللی لس‌آنجلس، به مسافران اجازه می‌ دهد بدون نشان دادن پاسپورت و تنها با اسکن چهره از گیت‌ های فرودگاه عبور کنند.

شرکت بین‌المللی امنیت سایبری ژمالتو (Gemalto)، مدیریت این پروژه را در اختیار دارد. برای این منظور فرودگاه یاد شده در یک دوره 90 روزه به صورت آزمایشی اقدام به تشخیص چهره افراد کرده است.

روند فعالیت این سامانه به این صورت است که ابتدا چهره افراد اسکن می شود و سپس با پایگاه داده وزارت امنیت داخلی آمریکا مطابقت داده شده و پس از تطبیق مسافر اجاره ورود خواهد داشت. 

در راه اندازی این سامانه و استفاده آن هیچ اجباری وجود ندارد و مسافران حق انتخاب دارند. به عبارتی دیگر کسانی که نگران ایمنی و حریم خصوصی خود هستند می توانند از همان روش معمول یعنی تایید گذرنامه از گیت ها عبور کنند.

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.