about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

رئیس سازمان فناوری اطلاعات، گفت: تمام قراردادها و احکام پرسنلی به‌طور مداوم در این سامانه بروز می‌شود.

به گزارش کارگروه بین االملل سایبربان ، امیر ناظمی معاون وزیر و رئیس سازمان فناوری اطلاعات گفت: تجربه سازمان فناوری اطلاعات ایران در خصوص معرفی پیشران‌های شفافیت به عوامل تأثیرگذاری مانند اصول اخلاقی دنیای مدرن، توسعه اینترنت، رسانه و شبکه‌های اجتماعی، ضرورت مشارکت عمومی، ادامه دموکراسی و نیز لزوم نظارت عمومی بستگی دارد.
رئیس سازمان فناوری اطلاعات، شفافیت و در سوی دیگر محرمانه‌سازی را دوگانه پیش روی عدم قطعیت کوتاه‌مدت دانست و افزود:  تقابل‌های جهانی اعم از امنیتی و دفاعی، جهانی‌شدن کارتل‌های با درآمد نامشروع و هم‌چنین افزایش توجه به حریم خصوصی ازجمله مؤلفه‌های محرمانه‌سازی در دنیای امروزی محسوب می‌شوند.
وی نظام سیاسی پرتهدید، منفعت‌گرایی و فساد ناشی از گروه‌های منفعتی و نظام الیگارشی، وجود ترس سیاسی در میان گروه‌های دارای پایگاه مشروعیت و پذیرش مردمی کمتر و در سوی دیگر قرار گرفتن گروه‌های دارای پایگاه عمومی در میان مردم اما نگران از رد صلاحیت، تعمیم دادن حریم خصوصی، ایجاد قدرت بوروکراتیک برای دارنده اطلاعات از کارمند جز گرفته تا مدیر ارشد، در پی داشتن عواقب سیاسی و مخالفت با دیدگاه‌های غرب‌گرایانه فارغ از محتوا را عوامل هفت‌گانه پررنگ‌بودن وزن خرده‌فرهنگ محرمانه‌سازی نسبت به شفافیت عنوان کرد.
ناظمی با طرح بازی معمای زندانی و ذکر این واقعیت که در نظام بوروکراتیک ایران، وزن به سمت محرمانه‌سازی است، گفت: اگر کسی بنا را به شفافیت بگذارد ولی سایرین نپیوندند، تنها شفاف کننده ضرر خواهد کرد و امیدواریم سازمان فناوری اطلاعات به‌عنوان یک دستگاه پیش‌رو در خصوص شفافیت، ضرر کننده نباشد.  
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، ایجاد و راه‌اندازی «سامانه شفافیت سازمان فناوری اطلاعات ایران» را اولین گام این سازمان در راستای توسعه شفافیت دانست و در خصوص جزئیات بیشتر آن تصریح کرد: سامانه مذکور مشتمل بر اطلاعات قراردادها، مناقصه‌ها، مزایده‌ها، اعتبارات طرح تملک دارایی‌های سرمایه‌ای در سال جاری، احکام پرسنلی و آخرین قراردادهای ثبت‌شده است که به‌صورت مستمر ازنظر محتوا و بستر به‌روزرسانی می‌شود.
وی در ادامه این وبینار ضمن اشاره به اصل ۱۲۷ قانون اساسی و دستور رئیس‌جمهور، چگونگی ایجاد کمیته شفافیت سازمان فناوری اطلاعات ایران را تشریح کرد و ضمن معرفی اعضای این کمیته به تبیین وظایف آن پرداخت به‌طوری‌که بر این اساس تدوین برنامه شفافیت سازمان و تعیین فازهای اجرایی، بررسی درخواست‌ها و موارد استثنای عدم انتشار، تصویب دامنه شمول هر یک از اقلام داده‌های شفافیت، اخذ تصمیم در خصوص نحوه حذف اطلاعات شخصی داده‌های در حال انتشار، بررسی درخواست‌های دسترسی به اطلاعات ارجاعی از سامانه پنجره واحد داده‌ها و اطلاعات کشور و نظام دسترسی به آن (FOIA) و انتشار گزارش‌های دوره‌ای از وظایف این کمیته عنوان شد.
وی در پایان ضمن پاسخ به سؤال‌های شرکت‌کنندگان در این وبینار، یادآور شد: پایبندی به ارزش‌های توسعه‌ای باعث شد تا سازمان فناوری اطلاعات ایران در مسیر شفافیت گام بردارد و نسبت به کسب منافعی فراتر از سرمایه اجتماعی اظهار امیدواری نمود. او از شفافیت به‌عنوان یک‌راه اجتناب‌ناپذیر یادکرد و خواستار مطالبه عمومی آن به‌صورت جدی شد.
 

منبع:

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.