about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

انتشار شده در تاریخ

سامانه‌های بانک مسکن مختل شد

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ یکی از کارمندان بانک مسکن با تأیید خبر اختلال در سامانه‌های این بانک گفت: "کل شبکه بانک مسکن با مشکل مواجه شده است و قادر به خدمات‌دهی به مشتریان نیستیم."
وی با بیان این‌که از صبح امروز این مشکل به وجود آمده است، تصریح کرد: "به ما اعلام شده که احتمالاً تا دو ساعت آینده این مشکل برطرف می‌شود."
یکی از مشتریان بانک مسکن نیز با اشاره به اختلال سامانه‌های این بانک به تسنیم گفت: "برای نقد کردن یک فقره چک به یکی از شعبه‌های بانک مسکن مراجعه کردم که کارمند این شعبه گفت سیستم‌ها قطع شده و اشکال از بانک مرکزی است و مشخص نیست این وضعیت تا چه زمانی ادامه دارد."
یکی از مدیران بانک مسکن نیز با ابراز بی‌اطلاعی از دلیل بروز اختلال در سامانه‌های این بانک ابراز امیدواری کرد تا پایان وقت امروز یا حداکثر فردا مشکل مذکور برطرف شود.

 

تازه ترین ها

آسیب رسانه‌های اجتماعی به دموکراسی

مرکز تحقیقات پیو اعلام کرد که تعداد فزاینده‌ای از مردم فکر می‌کنند رسانه‌های اجتماعی مردم را فریب می‌دهد و به دموکراسی آسیب می‌رساند.

پروژه
1405/07/09 - 17:19- آمریکا

پروژه مریدین، طرح پنتاگون برای دگرگون‌سازی شیوه نبرد

پنتاگون باهدف توسعه فناوری‌های پیشرفته نظامی، پروژه مریدین را آغاز می‌کند.

حمایت
1405/07/09 - 16:36- هوش مصنوعي

حمایت بنیاد گوگل از آموزش هوش مصنوعی در دانشگاه‌های آمریکا

مدرسان ۳۰ دانشگاه در سراسر ایالات متحده، با حمایت بنیاد گوگل، برنامه‌های توسعه هوش مصنوعی را به‌صورت آزمایشی اجرا خواهند کرد.