about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

ساماندهی شبکه‌های اجتماعی خارجی

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ مسئولان اجرایی وزارت ارتباطات با طرح‌ریزی برنامه‌های استراتژیک و حاکمیتی درصدد هستند تا در نیمه دوم سال جاری اقتصاد مراکز داده را شکل دهند.

آن‌ها در نظر دارند ساماندهی اقتصاد این بخش را همپای توسعه فازهای شبکه ملی اطلاعات داشته باشند تا درنهایت باروری پروژه‌ای در ابعاد ملی حاصل شود.

قطعاً با شکل‌گیری اقتصاد دیتاسنترها، ارائه و توسعه خدمات دولت الکترونیکی و دیجیتال حادث خواهد شد و درنهایت شاهد بلوغ این بخش خواهیم بود.

توسعه دیتاسنترهای داخلی در کنار مراکز تبادل ترافیک کشور (IXP) و شبکه‌های توزیع محتوا (CDN) منجر به تکمیل ظرفیت زیرساخت‌ها جهت ارائه خدمات و محتوای پهن باند داخلی به کاربران می‌شود.

درنهایت افزایش کیفیت خدمات زیرساختی و کاهش هزینه ارتباطات داخلی را نیز به همراه خواهد داشت.

حال در راستای تحقق این ایده و هدف، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اقداماتی را در قالب مقررات گذاری انجام داده و برای اقتصادی کردن سرمایه‌گذاری در مراکز داده، راه‌اندازی خدمات محتوایی بخصوص ویدئو، ساماندهی شبکه‌های اجتماعی و OTT های داخلی و خارجی و همچنین تعرفه‌های ترجیحی برای اتصال مراکز داده داخلی را در دست اقدام دارد.

مرکز داده (Data Center) به مجموعه‌ای از سرویس گرها، زیرساخت‌های ارتباطی-امنیتی و تجهیزات الکترونیکی گفته می‌شود که برای ارائه، نگهداری و پشتیبانی از سرویس‌های تحت شبکه (اینترنت یا اینترانت) به‌کارگماشته می‌شود.

سازمان‌ها، شرکت‌ها و افراد می‌توانند با به‌کارگیری سرویس‌های ارائه‌شده از طرف مرکز داده وبگاه‌ها، اطلاعات و سرویس‌های مبنتی بر شبکه خود را روی شبکه راه‌اندازی کنند.

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.