about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

رئیس سازمان توسعه تجارت اعلام کرد بانک مرکزی مجوز واردات با رمزارز‌ها را صادر کرده است و آنها منتظر تأیید نهایی وزارت اقتصاد هستند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ بحث واردات با رمزارزهای استخراج شده در کشور به نیمه اول سال گذشته باز می‌گردد، اما با وجود وعده اجرایی شدن تا شهریور 1401 به نظر می‌رسد هنوز با گذشت 7 ماه از آن زمان، تأییدیه‌های نهایی برای این موضوع صادر نشده است. امری که می‌توانست نقطه عطفی در صنعت رمزارز ایران باشد.

«علیرضا پیمان‌پاک»، رئیس سازمان توسعه تجارت به تازگی اعلام کرد بانک مرکزی مجوز واردات با رمزارز‌ها را صادر کرده است و آنها منتظر تأیید نهایی وزارت اقتصاد هستند:

«قرار بود اواخر پاییز سال گذشته واردات با استفاده از رمزارز اجرایی شود، اما راه‌اندازی سامانه و سازوکار قانونی، عملیاتی شدن آن را به تعویق انداخت. ضمن اینکه با تغییرات در بانک مرکزی مواجه بودیم، اما در حال حاضر کار تقریباً تمام است و به زودی این فرآیند عملیاتی خواهد شد.»

وی با اشاره به آمار و اطلاعات وزارت صمت و بانک مرکزی گفت: «برخی از واحد‌های تولیدکننده رمز ارز مجاز در داخل کشور، واردات در ازای رمزارز خودشان را انجام دادند که البته عدد بالایی نیست و در حد چند ده میلیون دلار است، اما برآن اساس فرایند کار را آزمایش کردیم که عمومیت موضوع و راه‌اندازی سامانه آن از امسال اجرایی خواهد شد.»

گفتنی است رئیس سازمان توسعه تجارت، 22 مرداد سال 1401 اعلام کرد با انعقاد موافقت‌نامه‌ای میان رئیس بانک مرکزی و وزارت صمت، زیرساختی فراهم شده تا استخراج کنندگان مجاز رمزارزها از پایان شهریورماه ارز دیجیتال حاصله را برای واردات استفاده کنند:

«هدف از این موضوع تسهیل تجارت است. طی 5 ماه گذشته و طی رایزنی با بانک مرکزی سیستمی پیاده‌سازی و از پایان شهریور ماه عمومی خواهد شد که طبق آن مالکین مزارع مجاز استخراج رمزارز می‌توانند ارزهای دیجیتال استخراج شده را در زمینه واردات استفاده کنند. بستری براساس بلاکچین در خارج از کشورفراهم شده تا تاجران بتوانند رمزارز دریافت کرده و در مقابل آن واردات انجام دهند.»

او همچنین در همان زمان با انتشار توییتی از انجام اولین واردات با رمز ارز به ارزش 10 میلیون دلار خبر داد.

منبع:

تازه ترین ها
رونمایی
1405/07/21 - 16:17- هوش مصنوعي

رونمایی اپل از محصولات جدید خانه هوشمند و نسخه جدید سیری

اپل از محصولات جدید خانه هوشمند و نسخه به‌روزرسانی شده هوش مصنوعی سیری رونمایی می‌کند.

تشکیل
1405/07/21 - 15:34- هوش مصنوعي

تشکیل نهاد بین‌المللی برای نظارت بر هوش مصنوعی پیشرفته

دانشمندان خواستار تشکیل نهادی بین‌المللی برای نظارت بر هوش مصنوعی پیشرفته شدند.

آسیب
1405/07/21 - 13:22- سایرفناوری ها

آسیب ناشر روزنامه دیلی میرور از افت ترافیک گوگل

شرکت ریچ، ناشر روزنامه دیلی میرور، از افت ترافیک گوگل آسیب دید.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.