سازمانهای جاسوسی رژیم صهیونیستی درجستجوی طراحان حمله طوفانالاقصی
به گزارش کارگروه بینالملل سایبربان؛ سازمانهای جاسوسی رژیم صهیونیستی واحدی را برای تعقیب طراحان حمله حماس در 7 اکتبر امسال تشکیل دادند که به گفته کارشناسان، بازتاب مبارزه خونین از بین بردن تروریستهای صهیونیست در واقعه المپیک مونیخ 1972 است.
براساس گزارشهای ارائه شده، 2 سازمان امنیتی جاسوسی رژیم صهیونیستی یعنی شینبت و موساد، عملیاتهای مشترکی را برای ردیابی طراحان حمله طوفانالاقصی آغاز کردهاند.
نام این واحد برگرفته از سازمان زیرزمینی یهودی دوران جنگ جهانی اول نیلی (Nili)، مخفف عبارت عبری است که به عنوان «اسرائیل جاودان دروغ نخواهد گفت» ترجمه میشود.
صهیونیستها معتقدند که یک لشکر کماندویی 2500 نفری از حماس حمله 7 اکتبر امسال را رهبری کرد، همراه با کسانی که در غزه و خارج از غزه در هدایت و برنامهریزی آن نقش داشتند.
آهرون برگمن (Ahron Bregman)، استاد ارشد دانشگاه کینگز کالج لندن و نویسنده چندین کتاب در مورد اطلاعات رژیم صهیونیستی، اظهار داشت :
«موساد باید دخالت کند. این بدان معنا است که آنها به دنبال افرادی خارج از سرزمینهای اشغالی و اسرائیل هستند.»
مشابه عملیات دهه 1970
وبگاه تلگراف به نقل از 2 منبع ارشد مرتبط با بوروکراسی دفاعی-امنیتی رژیم غاصب عنوان کرد که این طرح هم محتمل و هم ضروری است.
جروزالم پست نیز ادعا کرد که این واحد به شکار و از بین بردن هر فردی که در قتل عام نقش داشته است اختصاص دارد.
برخی کارشناسان طوفانالاقصی را با عملیات سال 1970 مقایسه میکنند، یک مأموریت مخفی که توسط گلدا مایر (Golda Meir)، نخست وزیر وقت رژیم صهیونیستی، در سال 1972 برای ترور دست اندرکاران واقعه المپیک مونیخ، که در آن 11 نفر از اعضای تیم المپیک رژیم غاصب به قتل رسیدند، انجام شد.
پس از شروع مأموریت، بیش از دهها عضو سازمان آزادیبخش فلسطین (ساف) در قتلهای هدفمند در سراسر اروپا و خاورمیانه کشته شدند. حدود 20 تا 35 نفر در لیست اولیه کشتار قرار گرفتند و عملیات بیش از 20 سال ادامه داشت.
دیوید کیمچه (David Kimche)، معاون سابق موساد، بعداً اذعان کرد :
«هدف انتقام تا این حد نبود، بلکه عمدتاً ترساندن فلسطینیها بود. ما میخواستیم کاری کنیم که آنها احساس کنند که ما بر آنها مسلط هستیم.»
عاصف اوریون (Assaf Orion)، رئیس سابق برنامهریزی استراتژیک ستاد کل ارتش رژیم کودککش (IDF)، از تأسیس واحد جدید به عنوان نمونهای از بازنگری اسرائیل در رویکرد استراتژیک اخیر خود در قبال تروریسم نام برد.
وی مدعی شد :
«از بین بردن عاملان مونیخ نیازمند تلاشهای اطلاعاتی و عملیاتی مداوم در سراسر جهان و حمایت سیاسی در یک کارزار چند ساله است؛ درست است که این تلاش منجر به برخی ناگواریها شد، اما این درک را ایجاد کرد که اسرائیل هیچ گونه حملهای را نخواهد پذیرفت.»
برگمن ادعا کرد که عملیات جدید بخشی از تلاش رژیم صهیونیستی برای نابود کردن حماس است، کاری که به گمان او هرگز نمیتوان انجام داد، اما با این وجود تلاش میکنند. او گفت که شینبت و ارتش اسرائیل با حماس در غزه مبارزه میکنند.
به گفته برگمن، هدف قرار دادن حماس خارج از اراضی اشغالی بسیار دشوار خواهد بود و نیاز به امضای سیاسی در سطح کابینه دارد.
وی خاطرنشان کرد :
«اسرائیل به دنبال اعضای حماس، که در نوار غزه نیستند اما در مکانهایی مانند قطر و ترکیه نیز زندگی میکنند، خواهد رفت. این پروسه شاید سالها ادامه داشته باشد.»
میری آیسین (Miri Eisin)، معاون سابق سپاه اطلاعات رزمی رژیم غاصب، ادعا کرد که نیلی بر ردههای بالای رهبری حماس متمرکز خواهد بود.
وی مدعی شد که رژیم صهیونیستی از قابلیتهای مختلفی برای جمعآوری اطلاعات و هدف قرار دادن حماس استفاده خواهد کرد.
برگمن هشدار داد که مأموریتهای ترور خارج از سرزمینهای اشغالی با خطرات بزرگ دیپلماتیک و غیره همراه خواهد بود؛ به عنوان مثال، در سپتامبر 1997، دو مأمور موساد و یک تیم پشتیبانی در اردن پس از سمپاشی به گوش خالد مشعل، رهبر سابق حماس، دستگیر شدند.
اردن خشمگین شد و اسرائیل را مجبور کرد که پادزهری برای بیرون آوردن مشعل از کما فراهم کند. همچنین مجبور شد احمد یاسین، بنیانگذار حماس را آزاد کند که سپس به غزه بازگشت.
برگمن اذعان کرد که این کاری بسیار دشوار است.
یوآو گالانت (Yoav Gallant)، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی، ادعا کرد :
«به یحیی سنوار [رئیس حماس در غزه] خواهیم رسید و او را از بین خواهیم برد. اگر ساکنان غزه جلوتر از ما به آنجا برسند، جنگ ا کوتاه میشود.»