about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

سارقان ارز دیجیتالی به جان مک افتادند

بدافزاری جدید که در زمینه استخراج ارز های دیجیتالی فعالیت دارد به رایانه های مک نفوذ کرد.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ هکرها روی سیستم های رایانه ای مک (Mac) یک درب پشتی یافتند که از طریق توانستند بدافزار های استخراج ارز دیجیتالی را روی رایانه قربانی بارگذاری کنند.

کارشناسان شرکت امنیت سایبری «Malwarebytes»  یک بدافزار جدید که در زمینه استخراج غیر قانونی ارز های دیجیتالی فعال بوده را شناسایی و معرفی کردند.

نام این بدافزار (DarthMiner) بوده و شامل تلفیق دو برنامه مخرب منبع باز است که ظاهر هکرها این برنامه ها را برای مقاصد خاص خود تغییر دادند.

طبق بررسی های صورت گرفته این بدافزار از طریق یک درب پشتی وارد رایانه می شود که این مشکل امنیتی توسط برنامه « Adobe Zii» ایجاد شده است. به عبارتی دیگر سیستم هایی که برنامه یاد شده را نصب داشته باشند در معرض خطر هستند.

هنوز شرکت ادوبی هیچ موضعی نسبت به این آسیب پذیری اتخاذ نکرده است و این موضوع برای کاربران مک مشکل ساز شده است.

عموما این نوع از بدافزار ها با دو رویکرد عملیاتی وارد دستگاه های کاربران می شود. این رویکرد ها عبارت اند از:

1-    سرقت ارزهای دیجیتالی (cryptojacking)
2-    استخراج ارزهای دیجیتالی (cryptomining)

بدافزار یاد شده از روش دوم استفاده می کند و از منابع سخت افزاری قربانی برای استخراج ارزهای دیجیتالی استفاده می کند.

همان‌طور که شرکت «Malwarebytes» اشاره می‌کند، این نخستین ‌بار نیست که از ابزار مک‌ برای اهداف مخرب بهره‌برداری می شود.

تازه ترین ها
مونتاژ
1405/07/30 - 17:14- آمریکا

مونتاژ روترهای وای‌فای ۸ توسط تی‌پی - لینک و کی ترونیک در ایالات متحده

تی‌پی‌لینک و کی‌ترونیک قصد دارند روترهای وای‌فای ۸ را در ایالات متحده مونتاژ کنند و تولید آن‌ها احتمالاً از سال ۲۰۲۷ آغاز خواهد شد.

هشدار
1405/07/30 - 15:58- آسیا

هشدار سازمان ملل به هند در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات

کارشناسان سازمان ملل در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات به هند هشدار دادند.

تجارت
1405/07/30 - 15:24- آمریکا

تجارت هوش مصنوعی در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده

سرمایه‌گذاران با افزایش واکنش‌های منفی به مراکز داده، تجارت هوش مصنوعی را در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده می‌بینند.