about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

استارت‌آپ اسرائیلی «Techtonic» یکی از بزرگ‌ترین و امن‌ترین مراکز داده اسرائیل را می‌سازد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ استارت‌آپ اسرائیلی تکتونیک (Techtonic) اعلام کرد که با سرمایه‌گذاری صدها میلیون شِکِلی، یک مرکز داده جدید در منطقه صنعتی شهر بیت شمش (Beit Shemesh) می‌سازد. تکتونیک در مرحله قانونی پیشرفته با هدف دریافت مجوز کامل ساخت پروژه است. براساس برآوردها، ساخت و ساز در 3 ماهه دوم سال 2025 به پایان خواهد رسید.

مرکز داده جدید، شامل 2 خط برق (خط اصلی و پشتیبان) با توان بسیار بالای 16 مگاوات، یک مرکز زیرزمینی خواهد بود و پیش‌بینی می‌شود مساحتی معادل 15 هزار متر مربع را اشغال و آن را به یکی از بزرگ‌ترین‌ها در سرزمین‌های اشغالی تبدیل کند. پس از تکمیل، تسهیلات دارای گواهینامه تسهیلات ساخته شده تیِر (TCCF) برای «Tier IV» خواهد بود که به‌وسیله مؤسسه «Uptime» تعریف شده است. پیکربندی اضافی سیستم‌های تأسیسات، توانایی آن را برای کار بدون وقفه حتی در بحبوحه خرابی یا جنگ تضمین می‌کند.

در عین حال، کارشناسان عنوان کرده‌اند که مرکز داده در برابر تهدیدات نظامی مانند حمله مستقیم موشکی، از جمله حملات موشکی دوربرد، ایمن خواهد شد که حتی در صورت وقوع نیز تأثیری بر عملیات تأسیسات نخواهد داشت. این تسهیلات به طور منحصربه‌فردی، افزونگی‌های استاندارد Tier IV و اجرای محافظ فیزیکی را ترکیب می‌کند؛ ترکیبی که قبلاً در هیچ مرکز داده خصوصی در اسرائیل دیده نشده بود.

گاد بنت (Gad Benett)، بنیانگذار و مدیر عامل تکتونیک گفت :

«مهاجرت سریع به فضای ابری تقاضای زیادی برای مراکز داده ایجاد کرده است. مرکز داده تکتونیک یک مرکز میزبانی زیرزمینی امن و مستحکم و در میان پیشرفته‌ترین‌ها در اسرائیل خواهد بود. ما بهترین شرکت‌ها و مشاوران را گرد هم آورده‌ایم تا جهشی در بخش مرکز داده اسرائیل به سمت سخت‌ترین استاندارد جهانی، Tier IV و به سمت امنیت فیزیکی پیشرفته ایجاد کنیم که به شرکت‌های بزرگ و سازمان‌هایی خدمت خواهد کرد که به این ویژگی‌ها نیاز دارند.»

الیل شلیدر (Eliel Schleider)، سرپرست تدارکات و صدور مجوز در تکتونیک، اظهار داشت که با وجود رقابت سخت برای تخصیص برق، مرحله برنامه‌ریزی پیشرفته اجازه داده تا شرکت تأییدیه اتصال 2 خط برق (خط اصلی و پشتیبان) 16 مگاواتی را دریافت کند. وی خاطرنشان کرد :

«در نتیجه، ما می‌توانیم به سرعت در ساخت مرکز داده پیش برویم. ما مفتخریم که نقشی کلیدی در ساخت قوی‌ترین و ایمن‌ترین مرکز داده خصوصی اسرائیل ایفا و استاندارد جدیدی از امنیت و کیفیت را تعیین می‌کنیم.»

منبع:

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.