about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

ساخت کارخانه 7 میلیاردی اپل در آمریکا

 

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ اپل ازجمله این شرکت‌ها است که برای درامان ماندن از خشم ترامپ و مجبور نشدن به پرداخت مالیات‌های سنگین قصد دارد بخشی از روند تولید گوشی آیفون را در داخل خاک آمریکا انجام دهد.

این شرکت که تابه‌حال بخش زیادی از تولیدات خود را با همکاری فاکس کان در چین تولید می‌کرد حالا قصد دارد با سرمایه‌گذاری 7 میلیارد دلاری نمایشگرهای مورداستفاده خود را در خاک آمریکا تولید کند.
تری گو رئیس فاکس کان در این مورد گفته است: اپل به سرمایه‌گذاری مشترک مشتاق است، زیرا برای تولید نمایشگر تولیداتش به این کار نیاز مبرمی دارد و تأسیس این کارخانه هم بین 30 تا 50 هزار فرصت شغلی ایجاد می‌کند.
کارخانه فاکس کان در چین سالانه بیش از 100 میلیون آیفون از مدل‌های گوناگون تولید می‌کرد و حالا پیش‌بینی می‌شود قیمت تمام‌شده آیفون در داخل خاک آمریکا بیشتر از قبل شود.
کارشناسان می‌گویند با این تحول قیمت آیفون از 300 دلار به 500 دلار افزایش می‌یابد، اما این گرانی لزوماً به معنای افزایش کیفیت آیفون نخواهد بود.

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.